Δεν παραιτείται ο "Αναστό", ραντεβού με "Ελέ"

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Αναστόπουλος αρνείται να παραιτηθεί, με τον Καρυπίδη να κλείνει ραντεβού απόψε με τον Ελευθερόπουλο. Ο Έλληνας κόουτς δέχτηκε – από σεβασμό όπως είπε - να πάει στο ραντεβού αν και αρχικά ήταν αρνητικός στο να αναλάβει, με τους “κίτρινους”να πιστεύουν πως τελικά θα τον πείσουν.

Δεν παραιτείται ο "Αναστό", ραντεβού με "Ελέ"

Μετά την νέα, σημερινή(22/2) γκέλα του Άρη στην Σπάρτη και την λευκή ισοπαλία με την τοπική ομάδα, ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδουι! Το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό είναι πολύ βαρύ και μάλλον... ασήκωτο γενικότερα στον οργανισμός Αρης και πλέον φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολο αν ακόμη και ο τελευταίος θερμός υποστηρικτής του, Θόδωρος Καρυπίδης, μπορέσει να τον κρατήσει στον πάγκο.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες τα πάντα θα κριθούν στο αποψινό ραντεβού που θα έχουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (στη Λεωφόρο Συγγρού) οι Καρυπίδης – Αναστόπουλος (πθανότατα παρουσία και του Ηρακλή Νύκταρη), για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Και βασικά για το αν θα συνεχίσουν μαζί στον Άρη. Μόνο που όχι μόνο στενοί συνεργάτες του αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών, βλέποντας πως η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι παρά το ρόστερ... Super League που έχει, ζητάνε την άμεση απομάκρυνση του “Αναστό”. Με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες να διασωθεί ο τελευταίος φαντάζουν λιγότερες από 15%!!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να ζητήθηκε ( στην διαδρομή απο Σπάρτη - Αθήνα;) απο τον Νίκο Αναστόπουλο να ...χωρίσουν συναινετικά αλλά ο "μουστάκιας" απάντησε πως δεν παραιτείται αφού πιστεύει πως μπορεί να το γυρίσει και να οδηγήσεικ την ομάδα στην άνοδο. Διαφορετικά να τον...απολύσουν ( εκτός απο την ασπίδα Καρυπίδη και η αποζημίωση ήταν που τον κρατούσε μέχρι τώρα στον Άρη).

Στην Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε νωρίς το απόγευμα το πρώτο όνομα υποψηφίου για “αντι-Αναστόπουλος”, αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου! Αδυναμία από πριν του Καρυπίδη, εφόσον έφταναν με τον Αναστόπουλο στο διαζύγιο, αποτελούσε ο Τραϊανός Δέλλας (λόγω και του ...παρελθόντος του, παιδί του Άρη γαρ) αλλά υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί – λόγω της απειρίας του – στις "ειδικές συνθήκες" που απαιτεί η κατηγορία και ειδικά ο Άρης στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Υπάρχουν και εκείνες οι φωνές δίπλα στον Καρυπίδη που θεωρούν πως πρέπει να πάνε σε μια έμπειρη λύση, σε έναν προπονητή – διαχειριστή. Μάλιστα σε αυτή την κατηγορία είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης, που έχει υποστηρικτές ανθρώπους δίπλα στον Καρυπίδη.

Ψάχνοντας στην πιάτσα των agents μάθαμε πως ο όντως έγινε κρούση στον Ελευθερόπουλο για να αναλάβει τον Αρη στην θέση του Αναστόπουλου αλλά εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός. Βασικά παρουσιάστηκε στους ανθρώπους του Άρη πολύ απογοητευμένος από το πως εξελίχθηκε η... προπονητική περιπέτειά του στον Αστέρα Τρίπολης, όπου επένδυσε πολλά και πλέον προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Αυτό τους είπε στην πρώτη βολιδοσκόπηση που του έγινε από τον Άρη...

Απο οτι φαίνεται πάντως το θέμα προπονητή και οι εξελίξεις τρέχουν για τα καλά στον Άρη αφού σύμφωνα με βραδινές πληροφορίες του Contra.gr υπάρχει προγραμματισμένη για απόψε συνάντηση του Δημήτρη Καρυπίδη - με το που θα γύριζε στην Αθήνα αφού βρέθηκε στην Σπάρτη - με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης δέχτηκε – από σεβασμό όπως τους είπε αφού επέμεναν να κουβεντιάσουν απο κοντά - να πάει στο ραντεβού αν και αρχικά ήταν αρνητικός στο να αναλάβει. Με τους ανθρώπους των "κιτρίνων" πάντως να αισιοδοξούν,πιστεύοντας πως θα τον πείσουν και θα αποσπάσουν τελικά το"ναι" του "Ελέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK