Μαχλάς: "Αναλαμβάνω υπό προϋποθέσεις"

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο, να υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την τοποθέτηση του Νίκου Μαχλά, ο οποίος μιλώντας σε τοπικά μέσα του Ηρακλείου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ.

Ο παλαίμαχος άσος της ηρακλειώτικης ομάδας ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν θα έλεγε όχι πάντως στην πρόταση που έκανε ο Φανούρης Βατσινάς, για πάγωμα των μετοχών του και αποχώρηση από την διοίκηση.

Ο Νίκος Μαχλάς, υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Είμαι διατεθειμένος να βγω μπροστά εφόσον όλα όσα είπε ο Φανούρης Βατσινάς είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή ότι θα "παγώσει" τις μετοχές του και θα αναλάβει να αποπληρώσει το χρέος που υπάρχει αυτήν την στιγμή.

Ο κύριος Βατσινάς μίλησε με ειλικρίνεια και ήταν πολύ σωστές οι προτάσεις που έκανε. Μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης για τον ΟΦΗ. Θα μπορούσε να τα είχε πει νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να βρεθεί λύση.

Σωστά ανέφερε την λέξη ενότητα γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει ο ΟΦΗ να βγει από την δύσκολη θέση. Μόνο εφόσον ασχοληθούν με την ομάδα άνθρωποι που την αγαπούν και είναι μέσα από τα "σπλάχνα" της θα την βοηθήσουν να φύγει από εκεί που βρίσκεται.

Ότι κάνω το κάνω για τον κόσμο. Ο κόσμος να γνωρίζει πως όλα θα γίνουν όπως θέλω εγώ και όλες οι διαδικασίες θα είναι διαφανείς.

Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις του ΟΦΗ γιατί ο χρόνος περνάει".