Πρωτοχρονιάτικες μεταγραφές για τα Τρίκαλα

Με ένα σμπάρο τρεις μεταγραφές για τα Τρίκαλα που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου (φωτο) από τον Ηρακλή, του Ένοκ Πέρες από την Καβάλα και του Γιώργου Ιακωβάκη από την Κόρινθο.

Πρωτοχρονιάτικες μεταγραφές για τα Τρίκαλα

Ο Σαρακατσάνος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμφωνία. Μετά από αρκετά χρόνια γυρίζω στην πατρίδα μου και θα φορέσω την φανέλα του ΑΟΤ. Αυτός είναι από μόνος του ένας λόγος παραπάνω για να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο πρόεδρος με έπεισε για τους στόχους και το πλάνο των Τρικάλων και θα αγωνιστώ μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους θα προσπαθήσω να κάνω υπερήφανους. Από την μεριά μου δεν θέλω να πω πολλά λόγια καθώς χρειάζεται δουλειά".

Ο Ένοκ είπε: "Ξέρω πολύ καλά αυτή την ομάδα με την οποία πέρυσι σημειώσαμε πολύ μεγάλη επιτυχία και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά και βλέπω πως και όρεξη υπάρχει και διάθεση υπάρχει σε όλη την ομάδα. Μακάρι όλα να πάνε καλά".

Τέλος ο Ιακωβάκης προσέθεσε: "Ήθελα πολύ να επιστρέψω στα Τρίκαλα και το έδειξα με πράξεις. Έρχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, καλούς παίκτες, ένα πρόεδρο που τα δίνει όλα και πολύ κόσμο που συμπαραστέκεται στο πλευρό της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Εν τω μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με τα Τρίκαλα έκανε ο Ουέλιγκτον, ο οποίος απομένει να υπογράψει το συμβόλαιο του προτού τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ