Πρωτοχρονιάτικες μεταγραφές για τα Τρίκαλα

Με ένα σμπάρο τρεις μεταγραφές για τα Τρίκαλα που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου (φωτο) από τον Ηρακλή, του Ένοκ Πέρες από την Καβάλα και του Γιώργου Ιακωβάκη από την Κόρινθο.

Πρωτοχρονιάτικες μεταγραφές για τα Τρίκαλα

Ο Σαρακατσάνος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμφωνία. Μετά από αρκετά χρόνια γυρίζω στην πατρίδα μου και θα φορέσω την φανέλα του ΑΟΤ. Αυτός είναι από μόνος του ένας λόγος παραπάνω για να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο πρόεδρος με έπεισε για τους στόχους και το πλάνο των Τρικάλων και θα αγωνιστώ μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους θα προσπαθήσω να κάνω υπερήφανους. Από την μεριά μου δεν θέλω να πω πολλά λόγια καθώς χρειάζεται δουλειά".

Ο Ένοκ είπε: "Ξέρω πολύ καλά αυτή την ομάδα με την οποία πέρυσι σημειώσαμε πολύ μεγάλη επιτυχία και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά και βλέπω πως και όρεξη υπάρχει και διάθεση υπάρχει σε όλη την ομάδα. Μακάρι όλα να πάνε καλά".

Τέλος ο Ιακωβάκης προσέθεσε: "Ήθελα πολύ να επιστρέψω στα Τρίκαλα και το έδειξα με πράξεις. Έρχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, καλούς παίκτες, ένα πρόεδρο που τα δίνει όλα και πολύ κόσμο που συμπαραστέκεται στο πλευρό της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Εν τω μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με τα Τρίκαλα έκανε ο Ουέλιγκτον, ο οποίος απομένει να υπογράψει το συμβόλαιο του προτού τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.

Entertainment ΒΙΝΤΕΟ

Οι Απαράδεκτοι συναντήθηκαν ξανά και ήταν υπέροχοι

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, βρέθηκαν στο στούντιο του Mega για να μιλήσουν για τους θρυλικούς "Απαράδεκτους", 26 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο. Τι είπαν για τον Βλάσση Μπονάτσο, τα γυρίσματα και την χημεία τους που εκτόξευσε τη σειρά (Vids)

Οικονομία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κίνα θα υποτιμήσει το νόμισμα της και ο κόσμος είναι εντελώς ανέτοιμος

Οι κινήσεις της Κίνας και η πιθανότητα υποτίμησης του νομίσματός της. Πώς μπορεί να επηρεάσει την ποσοτική χαλάρωση στην Ευρώπη και γιατί θα μπορούσε να φρενάρει την προσπάθεια εξόδου από την κρίση

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα