Ύποπτα χειραγώγησης δύο παιχνίδια της Football League

Δύο ύποπτα παιχνίδια της Football League ανέδειξε η συνεδρίαση της ΕΕΑ την Τρίτη.

Ύποπτα χειραγώγησης δύο παιχνίδια της Football League
Εργοτέλης-Χανιά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θεωρεί ύποπτα χειραγώγησης τα παιχνίδια Αχαναϊκός Καλλιθέα και Εργοτέλης - Χανιά, μετά από την εξέταση των διαπιστώσεων του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης, με συνέπεια να αφαιρεθούν οι ομάδες από τα δελτία παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Οι σχετικές αποφάσεις

"5.Ακρόαση ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK