Παρουσιάστηκε επίσημα ο Γκόγκιτς

Στην επίσημη παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης τη Δευτέρα, με τον νέο τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου να δίνει μια πρώτη εικόνα για τις ιδέες του και τα πλάνα του για τη νέα του ομάδα.

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Γκόγκιτς
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος προπονητής του Εργοτέλη

Για τη φιλοσοφία του είπε: "Δική μου φιλοσοφία είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή και αθλητική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζουμε παιχνίδι κατοχής, να δημιουργούμε φάσεις και να πετυχαίνουμε φάσεις. Σίγουρα, είναι αυτό το πιο δύσκολο κομμάτι για κάθε προπονητή".

Για το ρόστερ του Εργοτέλη τόνισε: "Έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Έχω μάθει αρκετά και δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Εύχομαι να είμαστε στην Σούπερ Λιγκ γιατί αυτό είναι το καλύτερο για εμάς. Αν μείνουμε στην Football League, θα είναι πιο δύσκολα. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, Έλληνες και ξένους για να κάνουμε αυτό που θέλουμε”.

Για τις μεταγραφικές βλέψεις της ομάδας, είπε: "Έχουμε μεταγραφικούς στόχους αλλά πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε για να προχωρήσουμε. Αν πάλι παίξουμε στην παρακάτω κατηγορία, ο στόχος θα είναι να γυρίσουμε αμέσως. Αν κάποιος προτείνει έναν παίκτη, θα το δούμε όλοι μαζί. Όλοι είμαστε ένα. Είτε προτείνει στον Σταύρο, είτε στην διοίκηση, είτε σε εμένα. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Κάνουμε κάποιες επαφές και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη δουλειά. Αυτά που χρειαζόμαστε θα κάνουμε ως μεταγραφές. Δεν μπορούμε να πάρουμε 10 παίκτες. Εγώ μπορεί να ήθελα 3-4 παίκτες ανεξάρτητα από ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Εργοτέλης στην Σούπερ Λιγκ υποστήριξε: "Εύχομαι να μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ. Πάντα πάλεψα στην ζωή μου με θετική ενέργεια ώστε να πετύχω για το καλύτερο".

για την εικόνα που έχει από την ομάδα του, είπε: "Παίξαμε με αντίπαλο την ομάδα Κ20 και γνωρίζω αρκετούς νέους παίκτες. Έχω δει αρκετά dvd και βλέπω ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα. Πιστεύω ότι με αρκετή δουλειά μπορούμε να βγάλουμε και αρκετούς παίκτες".

Για το Λευτέρη Γιαλούση και το ενδεχόμενο παραχώρησής του, είπε: "Αν έρθει πρόταση, θα το δούμε. Ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν θα κλείσει τον δρόμο σε κανέναν"

Για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, είπε: "Είναι ένας παίκτης που έκανε καριέρα, πήγε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν είχε την ανάλογη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK