Νέο επεισόδιο με το Δήμο Καισαριανής

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συγκέντρωση των μελών του Εθνικού Αστέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νέο επεισόδιο με το Δήμο Καισαριανής

Ανήμερα της πρώτης προπόνησης των "ερυθρόλευκων", ο Δήμος Καισαριανής δεν επέτρεψε να κουρευτεί το γκαζόν του "Μ. Κρητικόπουλος", ενώ λίγες ώρες πριν είχε στείλει μήνυμα στον Βασίλη Αδαμάκη ότι δεν θα επιτραπεί στην ομάδα η είσοδος στο γήπεδο!

Εν τέλει, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών λύθηκαν. Αντίθετα, οι διοικούντες τον Αστέρα έχουν στα πλάνα τους να συναντηθούν με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή” τομή στις όποιες διαφορές τους.

Όσον αφορά στα της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης έδωσε τις ευχές του στους παίκτες, ενώ από την πλευρά του, ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου δήλωσε: "Ξεκινάμε την δημιουργία μίας εντελώς καινούργιας ομάδας, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Πιστεύω ότι μέχρι τις 6 Αυγούστου, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει τελικά για το Βέρμιο, θα έχουμε κάνει ακόμη 4-5 μεταγραφές "πρώτης" γραμμής με παίκτες που θα έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και πάνω τους θα στηριχθεί και θα προχωρήσει η ομάδα".

Εξάλλου, το "παρών" στην πρώτη προπονήθηκε έδωσαν ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Γιανίκ Μπολί, ο οποίος θα δοκιμαστεί αυτές τις μέρες στην Καισαριανή και ο Θέμης Γουσούλης που την Τρίτη (26/07) θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Εθνικός Αστέρας απέκτησε για δύο χρόνια τον 22χρονο αμυντικό μέσο Ανέστη Νάστο, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, του Ηλυσιακού, του Αιγάλεω και της Νίκης Βόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK