"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι

Ο Εργοτέλης κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Ηρακλής ισοφάρισε 1-1 και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Τυχερή νίκη του Απόλλωνα στην Δράμα (1-0 την Δόξα), έχασε βαθμούς στην Κατερίνη ο Ηρακλής Ψαχνών (2-2 με τον Πιερικό).

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε όμως, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον θετικότατο Γρηγόρη Αθανασίου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ακόμα πιο ακίνδυνοι, αφού με εξαίρεση ένα σουτ του Ισαάκ στο 57', δεν πήραν καλό βαθμό στο επιθετικό κομμάτι. Από την πλευρά του ο Εργοτέλης είχε την ουσία, καθώς στο 83ο λεπτό ο Ντιέγκο Ρομάνο έστρωσε στον Κοζορώνη, εκείνος έκανε το σουτ που τράνταξε το αριστερό δοκάρι, βρήκε την πλάτη του Χουάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα. Όλα έδειχναν ότι η κρητική ομάδα θα πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στη Super League, αλλά στο 96' ο προωθημένος Σταύρος Βαγγελόπουλος εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια και με κοντινό σουτ χάρισε το βαθμό στους γηπεδούχους.

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι

Έχοντας την τύχη με το μέρος του, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Δόξας και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 10' με τον Λεάντρο Κάπελ, έχασαν πέναλτι στο 65' με τον Γιάννη Ταραλίδη και άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Τσεμπερίδη στο 65') προτού ο Μιχάλης Μανιάς χαρίσει τη νίκη στην "ελαφρά ταξιαρχία" με προσπάθεια σε κενή εστία (στο 78').

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής Ψαχνών ανέτρεψε μέσα σε ένα δίλεπτο το προβάδισμα του Πιερικού, όμως, δεν άντεξε μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να φτάσει τις 5 σερί εκτός έδρας απώλειες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41' με κεφαλιά του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, αλλά μέσα στο επόμενο τετράλεπτο η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μπήκε σε θέση οδηγού χάρη στα γκολ των Γκέρσον Σεοταχούλ και Χρήστου Μήτση. Τελικά ο Πιερικός είπε την τελευταία λέξη με πέναλτι του Γιαζιτζόγλου.

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ένα εκρηκτικό 25λεπτο ήταν αρκετό για να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου τη νίκη στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντόνιο Ανέτε και διπλασίασε τα τέρματά της στο 26ο με σουτ του Θανάση Πινδώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μερικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, τελικά όμως, τα "λιοντάρια" ήταν αυτά που σκόραραν (στο 87' με τον Τσούτση) και διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Το τρίτο συνεχόμενο 0-0 για την ΑΕΛ είναι γεγονός, αφού έπιασε μέτρια απόδοση και δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Γαζώρου. Η ομάδα του Τίμου Καβακά δεν έκανε ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που άγγιξαν τη νίκη στο 77ο λεπτό (πλασέ του Κώστα Μερεσιώτη, η μπάλα άουτ).

"Μίλησε" τελευταίος ο Ηρακλής στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Την πρώτη της νίκη μετά από 9 συνεχόμενες απώλειες πανηγύρισε η Παναχαϊκή ( 3-0 τον Φωκικό) και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Έντουαρντ Εντζόντο, ο οποίος σκόραρε στο 3ο και το 28ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 33' από τον Δημήτρη Γκούρτσα.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αναγέννηση Επανομής 2-2

(21' Καρακάσογλου, 67' Άρτσε / 52', 77' Σίλβα)

Δόξα Δράμας - Απόλλων Σμύρνης 0-1

(78' Μανιάς)

Εθνικός Γαζώρου - ΑΕΛ 0-0

Παναχαϊκή - Φωκικός 3-0

(3', 28' Εντζόντο, 33' Γκούρτσας)

Παναιτωλικός - Καλλιθέα 1-1

(94' Μπακάκης / 60' Κατσικογιάννης)

Πιερικός - Ηρακλής Ψαχνών 2-2

(41', 82' πέν. Γιαζιτζόγλου / 43' Γκέρσον, 45' Μήτσης)

Καβάλα - Νίκη Βόλου 1-0

(22' Πάτο)

Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός 2-1

(5' πέν. Ανέτε, 26' Πινδώνης / 87' Τσούτσης)

Βύζας Μεγάρων - Θρασύβουλος 0-0

Ηρακλής - Εργοτέλης 1-1

(96' Βαγγελόπουλος / 83' Κοζορώνης)

Ρεπό: Καλλονή

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK