Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον συνήθη Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 του Θρασύβουλου και έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδο. Ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ ο Ηρακλής μετά τη νίκη του στην Άμφισσα (1-0 τον Φωκικό).

Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής

Θρασύβουλος - Παναιτωλικός 1-3

Σαν σίφουνας πέρασε από την Φυλή ο Παναιτωλικός, ο οποίος έκανε ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή στη Super League. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, όμως, ο φιλότιμος Θρασύβουλος ισοφάρισε στο 30' με σουτ του Νίκου Βασιλείου. Η χαρά των γηπεδούχων, πάντως, δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 38' ο Γιώργος Κούσας ξανάδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα πίεσαν, αλλά όταν ο Μπόγιοβιτς έκανε το 3-1 στο 64' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (68ʼ Κακλαμάνος), Σερέπας (77ʼ Γεωργιάδης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Μπακαλής, Σκόνδρας (46ʼ Πάνος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Δάρλας (51ʼ Γκόλιας), Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Μουμίν (87ʼ Σμίλτος), Ιορδανίδης, Μπακάκης, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά (67ʼ Μύγας).

Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

ΑΕΛ - Πιερικός 4-2

Υπό το βλέμμα 5.000 οπαδών της, η ΑΕΛ επικράτησε του Πιερικού με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε στην Ριζούπολη πριν από λίγες ημέρες. Ο Ντάνιελ Πόνσε άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 36', προτού απαντήσει με το ίδιο νόμισμα ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο 44'. Τελικά οι "βυσσινί" ξέσπασαν στο δεύτερο μέρος και μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά έβαλαν 3 γκολ με τους Δημήτρη Χασομέρη (στο 48' και το 66') και Πόνσε (στο 63'). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με ωραίο πλασέ του Σωτήρη Καραγκούνη στο 73'.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46' Στ. Κρητικός), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (46' Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (52' Δεινόπαπας).

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (75ʼ Σεχολάρι), Ανδριόπουλος, Πολίτης (67ʼ Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (67ʼ Μιχαηλίδης).

Φωκικός - Ηρακλής 0-1

Με γκολ του Σάββα Σιατραβάνη στο 48ο λεπτό, ο Ηρακλής έκαμψε την αντίσταση του Φωκικού και, πλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στα πλέι οφ. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Άμφισσας είχε την κατοχή, αλλά με τη σέντρα του δευτέρου ο Σάββας Σιατραβάνης είπε "ευχαριστώ" στον Θανάση Γεωργίου για το γεγονός ότι του έφυγε η μπάλα από τα πόδια και χάρισε τη νίκη στο "γηραιό". Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Γιάννη Λουκίνα, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος (78ʼ Θέος), Λίτσος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Εγκουέμ (53ʼ Λουκίνας), Γουόρντεν, Καραπέτσας, Γκόμες, Νάστος.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Τσερκέζος, Νατσούρας, Σαββίδης, Λόπεθ, Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ, Φερνάντες, Κιρόφσκι (91ʼ Αλεξίου), Στεφανίδης (85ʼ Χ. Παληγεώργος), Σιατραβάνης (78ʼ Γεωργίου).

Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Παναχαϊκή - Εθνικός Γαζώρου 2-0

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για να ξεπεράσει η Παναχαϊκή το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου και να κλειδώσει την παραμονή. Μετά από ένα μονόπλευρο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Πάτρας πήρε το προβάδισμα στο 65' με πλασέ του Εντουάρ Εντζοντό, έπειτα από σέντρα του Σπύρου Σπίνουλα και ο Κουάμε Παμπόε έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή με δυνατό σουτ στο 67'. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι βρίσκονται 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Εντζιοντό (86ʼ Περέιρα), Σπίνουλας, Βάντερσον, Κοκκίνης, Παμπόε (84ʼ Χοτζάλι), Βασιλαντωνόπουλος, Βοσκόπουλος, Γ. Κοιλιάρας, Δ. Κοιλιάρας (70ʼ Πλέγας), Ρεκλείτης.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Γεωργιάδης, Μαχαιρούδης, Καπίας (46ʼ Μουσικάκης), Σαββίδης, Κουκόλης, Κομνηνάκης (69ʼ Γαϊδαρτζής), Μερεσιώτης, Γκόγκας, Σ. Κωνσταντινίδης (73ʼ Β. Κωνσταντινίδης).

Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Δόξα Δράμας - Καβάλα 2-0

Η Δόξα Δράμας ήταν η μεγάλη νικήτρια του μακεδονικού ντέρμπι με την Καβάλα και ελπίζει βάσιμα στην κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Οι "μαυραετοί" έστειλαν την προειδοποιητική βολή στο 24ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Νίκου Μπουτζίκου σταμάτησε στο δοκάρι του Μανώλη Αποστολίδη και "χτύπησαν" στο δεύτερο μέρος. Με τη συμπλήρωση 54 λεπτών ο Γιάννης Ταραλίδης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 66ο ο Πέτρος Καμινιώτης κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Καμινιώτης (77ʼ Μπαλής), Ιντζόγλου, Τότο, Ρούσεφ (70ʼ Πουλάκος), Κάπελ (81ʼ Κάσσος), Μπουτζίκος, Περπερίδης, Μπάρος.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας (58ʼ Πλιάγκας), Καζαντζίδης (62ʼ Μπρατσιάνι), Καλαγκάνης, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Παγώνης, Κάργας (75ʼ Χλωρός), Πάτο, Παπαδόπουλος, Ντόσης.

Βύζας Μεγάρων - Καλλονή 0-0

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα δοκάρια (!) είχε η Καλλονή στον αγώνα με τον Βύζαντα! Όπως είναι φυσικό το πολυπόθητο γκολ δεν σημειώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λέσβου να χάσει 2 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ. Ο χορός των δοκαριών άρχισε στο 37' με την κεφαλιά του Γιώργου Μανούσου, συνεχίστηκε στο 45' με σουτ του Λεοζίνιο, ακολούθησε ο Πατρίκ Ντιμπαλά στο 78' και ολοκληρώθηκε στο 82' με κεφαλιά του Ανέστη Αναστασιάδη.

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομητσάρης, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Θ. Βλάχος (58' Αρναρέλης), Μπιτσάκος, Χαρτσιάς (73' Π. Βλάχος), Μανδύλης, Κρολ, Σπαγής, Γκεμίσης.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (87' Βλαστέλλης), Λαμπρόπουλος, Γκόβας (60' Μανουσάκης), Κριπιντίρης, Γάλας, Μανούσος, Λεοζίνιο, Μάρα (46' Ντιμπαλά).

Διπλό ανόδου ο Παναιτωλικός, πέρασε από την Άμφισσα ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Πανσερραϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0

Με γκολ του Αλεξάνταρ Σίμιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός λύγισε τον Ηρακλή Ψαχνών θέτοντάς τον νοκ άουτ από τα πλέι οφ. Τα "λιοντάρια" είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κέρδισαν 9 κόρνερ (έναντι ενός των φιλοξενούμενων), ωστόσο δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες. Τελικά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε τη νίκη χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίμιτς στην εκπνοή.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης (75' Τσαούσης), Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας (66' Σ. Τσιμίκας), Γιαννόπουλος (58' Σερέκας), Κόντος, Σίμιτς, Στεφανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Ρούτσης (65' Βανγκέλι), Μπακομήτρος, Μήτσης, Χαϊκάλης (87' Ντελέκος), Γέσιτς, Α. Σικαλιάς, Σέγκος (56' Πούλγκα).

Σε ρυθμούς twitter

# Οι παίκτες του Θρασύβουλου υποστήριξαν ότι το 2ο γκολ του Παναιτωλικού δεν έπρεπε να μετρήσει τονίζοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

# Μερίδα φίλων της ΑΕΛ χειροκρότησε το 2ο γκολ του Πιερικού που σημειώθηκε από τον Σωτήρη Καραγκούνη.

# Οι φίλοι της Δόξας χειροκρότησαν τον Γιάννη Χλωρό μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή του Γιάννη Κάργα.

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Εργοτέλης - Αναγέννηση Επανομής 2-0

(16' Χρυσοφάκης, 59' Δωματάς)

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 2-1

(17' Φαγιέ, 87' Ντακόλ / 48' πέν. Κατσίκης)

Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

(13' πέν. Πουρτουλίδης / 58' Μπρέσκα)

Δόξα Δράμας - Καβάλα 2-0

(54' Ταραλίδης, 66' Καμινιώτης)

Φωκικός - Ηρακλής 0-1

(48' Σιατραβάνης)

ΑΕΛ - Πιερικός 4-2

(36' πέν, 63' Πόνσε, 48', 66' Χασομέρης / 44' πέν. Γιαζιτζόγλου, 73' Καραγκούνης)

Παναχαϊκή - Εθνικός Γαζώρου 2-0

(65' Εντζοντό, 67' Παμπόε)

Πανσερραϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0

(93' Σίμιτς)

Θρασύβουλος - Παναιτωλικός 1-3

(30' Βασιλείου / 6' πέν, 64' Μπόγιοβιτς, 38' Κούσας)

Βύζας Μεγάρων - Καλλονή 0-0

Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

Διαβάστε τι έγινε στο Νότιο και το Βόρειο όμιλο της Football League 2.

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK