Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής

Τα μέλη της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ασπάστηκαν πλήρως την αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου και απέρριψαν το φάκελο του Ηρακλή, ο οποίος θα διεκδικήσει την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό.

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Ύστερα από την εξέταση του φακέλου αδειοδότησης, τα μέλη της ΠΑΕ Ηρακλής περίμεναν με αισιοδοξία το αποτέλεσμα της εκδίκασης του, ωστόσο τα χαμόγελα πάγωσαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Το σκεπτικό απόρριψης θα κοινοποιηθεί από την ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ετοιμαστεί η ΠΑΕ Ηρακλής για τη μάχη που θα δώσει στη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Οι "κυανόλευκοι" εκτιμούν ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην ερμηνεία του κανονισμού περί τριετίας από την στιγμή που άρχισε η συνεργασία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι την περυσινή σεζόν η ΠΑΕ Κέρκυρα είχε πάρει αδειοδότηση παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπληρωθεί τριετία από την ημέρα που ξεκίνησε η συνεργασία με την Κασσιόπη.

Η έφεση θα εξεταστεί μέχρι τα τέλη Μαΐου και αν υπάρξει δικαίωση του Ηρακλή, τότε δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός ενόψει της επόμενης περιόδου.

Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θαέχει το δικαίωμα να κάνει τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις άνω των 24 ετών το καλοκαίρι καιμία μεταγραφή άνω των 24 τον Ιανουάριο, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για Έλληνες παίκτες κάτω των 24.

News 24/7

24MEDIA NETWORK