Κλεισμένος ο Αποστολίδης

Στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Κέρκυρας προχώρησαν στο "Γηραιό"

Κλεισμένος ο Αποστολίδης

Η αποχώρηση του Μπαντή αλλά και του Ελευθερόπουλου, έκαναν κάτι παραπάνω από επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα στον Ηρακλή. Ο Αντρέας Παντελή, θέλοντας να αποφύγει το μεγάλο ρίσκο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ήρθε σε επαφή με τον Λουκά Αποστολίδη, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.Για τον πάικτη την εισήγηση έιχε κάνει ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Ο 31χρονος πορτιέρο βρέθηκε το πρωί (09/08) στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και συμφώνησε με τον Κύπριο επιχειρηματία για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Την ίδια στιγμή οι συζητήσεις με τον Ηλία Χαραλάμπους συνεχίζονται καθημερινά (είναι ένας από τους παίκτες που επιθυμεί στο Γηραιό ο Παντελή) και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες η υπόθεσή του να λήξει θετικά.

"Έχουμε συζητήσει αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα από την στιγμή που έχω ακόμα συμβόλαιο με την Ομόνοια" , δήλωσε σε ιστοσελίδα του Ηρακλή ο Κύπριος αμυντικός.

Την ίδια στιγμή η δυσαρέσκεια των φιλάθλων για τη μη δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου από τον Αντρέα Παντελή, όλο και μεγαλώνει, αφού η αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται γύρω από το θέμα αυτό, μόνο σε βάρος του Ηρακλή λειτουργεί.

Αν και η διαδικασία ήταν να ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, ωστόσο η απρόσμενη αποχώρηση του Δημήτρη Μαργαρίτη από το σχήμα πάγωσε τις εξελίξεις.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η άρνησή μου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον κ. Παντελή, στον οποίο εύχομαι ότι καλύτερο και να βοηθήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Κάποιοι όμως προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή τη απόφαση. Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα κοντά στον Ηρακλή και αυτό καλώ να κάνουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή" ήταν οι δηλώσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK