Λουκίνας στο Contra.gr: "Να μείνω αρκετά χρόνια στον Ηρακλή"

Ο άνθρωπος-γκολ του φετινού Ηρακλή, Γιάννης Λουκίνας μιλά στο Contra.gr για την φετινή σεζόν, τον ημιτελικό με Ξάνθη, τους οπαδούς του "Γηραιού", αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Λουκίνας στο Contra.gr: "Να μείνω αρκετά χρόνια στον Ηρακλή"

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο Γιάννης Λουκίνας έφτασε τα 10 στον 2ο όμιλο της Football League και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Το Contra.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο-γκολ του φετινού Ηρακλή, ο οποίος μίλησε για την φετινή σεζόν, τον ημιτελικό με Ξάνθη, τους οπαδούς του "Γηραιού", αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Γιάννη είσαι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στον 2ο όμιλο. Πως νιώθεις γι' αυτό;

"Ναι αυτό σίγουρα είναι κάτι αρκετά θετικό, αλλά δεν είμαι μόνος, μιας και ο Διαμαντόπουλος έχει επίσης 10 γκολ. Θα κριθεί στο τελευταίο ματς η πρωτιά".

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, με ένα ματς μόνο να μένει για την λήξη της κανονικής περιόδου.

"Θεωρώ πως η κανονική σεζόν για μας ξεκινάει τώρα. Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτή κόντρα στην Λάρισα την Κυριακή (5/4). Ό,τι κάνουμε άλλωστε τώρα θα το πάρουμε μαζί μας στα πλέι οφ. Φυσικά έχοντας παραμείνει για 23 ματς αήττητοι, στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί μας".

Ο στόχος του Ηρακλή στα πλέι οφ;

"Στόχος ξεκάθαρα είναι η άνοδος. Αυτός άλλωστε ήταν από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε 11 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο".

Πέρα όμως από αυτό, ο "Γηραιός" βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Σίγουρα μεγάλο επίτευγμα.

"Μεγάλο μέχρι το επόμενο. Αυτό που προέχει για μας αυτή τη στιγμή είναι το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς με νίκη μπαίνουμε στα πλέι οφ με 9 βαθμούς. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε για την ώρα".

Με την Ξάνθη είχατε δώσει φιλικό φέτος;

"Ναι είχαμε παίξει φιλικό με την Ξάνθη φέτος και είχαμε κερδίσει 2-0 με γκολ δικό μου και του Περόνε. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν μια επανάληψη αυτού του παιχνιδιού".

Ένα σχόλιο που θα ήθελες να κάνεις για τους οπαδούς του Ηρακλή;

"Για τους οπαδούς μας τι να πω. Είναι πιστοί, μας ακολουθούν παντού, σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε. Όσο τους αφήνουν βέβαια. Δεν έχουν προκαλέσει καθόλου και θα πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν".

Έχεις περάσει από αρκετές ομάδες. Πως νιώθεις πλέον στον Ηρακλή;

"Χωρίς να θέλω να μειώσω το μέγεθος των υπόλοιπων ομάδων, ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα απ' όλες όσες έχω αγωνιστεί. Σίγουρα θα ήθελα να μείνω αρκετά χρόνια και να βοηθήσω ουσιαστικά το σύλλογο".

Το όνειρο μιας κλήσης στην Εθνική φαντάζομαι υπάρχει.

"Δεν είναι στο μυαλό μου για να πω την αλήθεια. Σίγουρα η Εθνική είναι μεγάλο κεφάλαιο για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Αυτό που προέχει είναι να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK