Όγιος: "Υπάρχουν προδότες που ποδοπάτησαν τη σημαία του Ηρακλή"

Ξέσπασε ο Γκιγέρμο Ογιος μιλώντας μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου.

Όγιος: "Υπάρχουν προδότες που ποδοπάτησαν τη σημαία του Ηρακλή"

"Πριν μπούμε στο γήπεδο, ένας κύριος αγόρασε πορτοκαλάδες και περίμενε να μας τις δώσει. Ένας μικρό παιδί, μου έδωσε ένα κασκόλ του Ηρακλή. Όλη αυτή την αγάπη του κόσμου, δεν μπορείς να την περιγράψεις με λέξεις. Μιλάμε για ανθρώπους, που είναι της οικογένειας του Ηρακλή, γι΄ αυτούς ο Ηρακλής είναι το σπίτι τους. Κι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που δεν αξίζουν να είναι σ΄ αυτό το σπίτι, γιατί είναι προδότες", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Γηραιού και συνέχισε:

"Μένω με την προσπάθεια, που έκαναν όλοι οι παίκτες και το προσωπικό, αλλά και οι οπαδοί μας. Έγινε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση από τη δική μας πλευρά, δεχτήκαμε ένα γκολ, που ήταν ένα δυνατό χτύπημα, αλλά αυτά τα χτυπήματα έρχονται από ψηλά, από τον Θεό και την Παναγιά, για να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να δυναμώνεις. Η ομάδα συνέχισε, έτσι ήρθε η ισοφάριση και η νίκη. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Έχουν συμβεί πολλά άγρια πράγματα, τα οποία μας έκαναν πιο δυνατούς. Και κάνουν την ομάδα να δείχνει ότι έχει υγεία. Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές, ό,τι χρειαστεί να αλλάξει, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κερδίσαμε πάρα πολλά. Έπεσαν οι μάσκες με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που έγιναν από ανθρώπους, που ποτέ δεν ήταν μπροστά. Αυτά δεν αξίζουν στον σύλλογο. Η σημαία της ομάδας έχει ιδανικά, τιμιότητα και αξιοπιστία. Και κάποιοι προσπάθησαν να την ποδοπατήσουν. Εγώ και η ομάδα θα αφήσουμε την ψυχή μας. Μας ταπείνωσαν, είχαμε απάτες συνέχεια. Συνέχεια απάτες, ηθικές απάτες. Είναι τιμή μου, που είμαι εδώ, είμαι πάντα τίμιος και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια. Η τιμιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK