Ρόχας: "Δεν ήρθα στην Ελλάδα"

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει έρθει στην Ελλάδα και να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ηρακλή, έβαλε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" ο Εντιβάλντο Ρόχας.

Ρόχας: "Δεν ήρθα στην Ελλάδα"

Ο Βολιβιανός ποδοσφαιριστής τόνισε σχετικά: "Αυτή τη στιγμή παραμένω στη Ναβάλ, με την οποία έχω συμβόλαιο, αλλά προσπαθώ να αποκτήσω την ελευθέρας μου. Αν τα καταφέρω, στη συνέχεια θα μιλήσω με τον Ηρακλή. Εστω κι αν δεν έχουμε συζητήσει λεπτομέρειες, γνωρίζω για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη συγκεκριμένη ομάδα".

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, τόνισε: "Ασφαλώς και υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστώ στην Ελλάδα, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει την οριστική μου απόφαση. Εξάλλου, εκτός από τον Ηρακλή, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα. Επαναλαμβάνω, αυτό που προέχει είναι να μείνω ελεύθερος από τη Ναβάλ και στη συνέχεια να πάρω την απόφαση που πρέπει, με βάση το τι είναι καλύτερο για μένα".

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει στην Ελλάδα και αν θα παίξει στον Ηρακλή σε περίπτωση που η ομάδα μείνει στη Football League, είπε: "Όχι, δεν ήρθα. Δεν ξέρω τι θα κάνω σε αυτή την περίπτωση. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, καθώς δεν το έχω συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας".

Σηκώνει μανίκια ο Καϊμακάμης

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή, προκειμένου να δικαιωθούν και να μείνουν στην μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι αύριο (17/08) η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, Πέτρου Καϊμακάμη, θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να εξεταστεί αν εφαρμόστηκαν σωστά οι κανονισμοί στην υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Από τον "γηραιό" πιστεύουν πως η ομάδα κακώς τιμωρήθηκε βάσει του άρθρου 26 που αφορά της δυσφήμιση του αθλήματος, μιας και έπρεπε να τιμωρηθεί βάσει του άρθρου 20, που γίνεται αναφορά στο παράπτωμα της πλαστογραφίας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει στο τέλος αυτής της εβδομάδας και αμέσως μετά (αν δεν υπάρξει δικαίωση) σειρά θα πάρουν τα πολιτικά δικαστήρια.

Κυανόλευκος εμφύλιος

Η απόφαση των ανθρώπων του Ηρακλή να δώσουν εντολή στον Πέτρο Καϊμακάμη, προκειμένου να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εξόργισε τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, τον έγκριτο νομικό που έχει αναλάβει εξολοκλήρου την υπόθεση του Γηραιού στο CAS. Μάλιστα ο εν λόγω νομικός δεν δίστασε να αποκαλέσει ανόητους τους ανθρώπους του Ηρακλή με την κίνησή τους αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, λέγοντας στην προσωπική του σελίδα στο ίντερνετ: "Είναι ανόητοι στον Ηρακλή. Αν θα πάνε στο δικαστήριο της ΕΠΟ, το CAS θα απορρίψει την προσφυγή μας. Ποιος είναι ο ρόλος μου εδώ; Νομίζω ότι πρέπει να φύγω".

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο σύλλογος είναι ένας ακόμα εμφύλιος πόλεμος. Υπενθυμίζουμε πως εδώ και μήνες ο Γρηγόρης Ιωαννίδης είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση της ομάδας στο CAS και πιθανή αποχώρησή του θα είναι καταστροφική για τον Ηρακλή. Το γεγονός πάντως να μην ενημερώσει κανείς από την ΠΑΕ τον Ιωαννίδη για την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργώντας αυθαίρετα, προβλημάτισε έντονα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK