Χάνει το ματς στα χαρτιά λόγω Μουμίν η Λαμία

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η τιμωρία της Λαμίας για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χουσεΐν Μουμίν στο ματς κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Σοβαρός ο κίνδυνος να χάσουν το ματς στα "χαρτιά". Αποχωρεί ο πρόεδρός της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Χάνει το ματς στα χαρτιά λόγω Μουμίν η Λαμία

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν στο ματς Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας θα καταθέσουν οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Ο λόγος είναι πως ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας ήταν τιμωρημένος από το ματς κόντρα στον Πιερικό για την 18η αγωνιστική, αλλά παρ' όλα αυτά αγωνίστηκε κανονικά στην 19η.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής του αγώνα Πιερικός-Λαμίας, κ. Κατσικογιάννης έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια ο Μουμίν έβρισε τα Θεία απευθυνόμενος προς τον πρώτο βοηθό, τον απώθησε, ενώ είπε στον διαιτητή: "Μην τολμήσεις να γράψεις τίποτα, θα σε γαμ... και θα σου κάνω μεγάλο κακό. Δεν ξέρεις ποιος είμαι"!,με τον ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται τα αντίθετα.

Τώρα όσον αφορά την συμμετοχή του Μουμίν στο ματς κόντρα στην Καρδίτσα, πληροφορίες από τη διοργανώτρια αρχή αναφέρουν ότι κανείς από την ΠΑΕ Λαμία δεν επικοινώνησε -ως όφειλε- με τη Football League για να ενημερωθεί σχετικά με τον κίνδυνο ποινής του ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με τον Πιερικό. Έτσι, βάσει ΚΑΠ αν γίνει ένσταση, η Λαμία θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 και παράλληλα θα της επιβληθεί πρόστιμο από 8 έως 40 χιλιάδες ευρώ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Λαμίας αναφέρουν πως υπάρχει ευθύνη από την διοργανώτρια αρχή καθώς γνώριζαν ότι ο Μουμίν είχε τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα και υποστήριζαν ότι το φύλλο αγώνα εστάλη από τη Football League στις 14:30 της Τετάρτης, δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς και το ποινολόγιο εστάλη στις 16:00.

Αποχωρεί ο Παπαϊωάννου

Πέρα από τα όσα αφορούν τον Μουμίν και την τιμωρία της Λαμίας, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο διοικητικό κομμάτι, με τον πρόεδρό και μεγαλομέτοχό της της, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα. Μάλιστα, σκέφτεται να το ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή (27/2).

News 24/7

24MEDIA NETWORK