Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)

Αισιοδοξία, πίστη, θέληση, χαμόγελα και όλα αυτά σε… φόντο βυσσινί περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε από τον κόσμο, τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες το σύνθημα ανόδου που θα φέρει την ΑΕΛ εκεί όπου ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο Αλκαζάρ βρέθηκαν περίπου 3000 φίλοι της ομάδας και δημιούργησαν ατμόσφαιρα φιέστας για τους ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας, στις δηλώσεις του υποστήριξε: «Το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δύσκολο και γι’ αυτό η ΑΕΛ χτίστηκε έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει σ’ αυτό. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ΑΕΛ, είμαστε ΑΕΛ, αν ο κόσμος είναι μαζί με την ομάδα και δείξει από την πρώτη στιγμή όπως κάνει σήμερα, που εμένα μ’ αφήνει για δεύτερη φορά και δεύτερη χρονιά άφωνο, να ξέρουν πως και η ομάδα και εγώ θα τους δικαιώσουμε και θα πάμε εκεί όπου τους αξίζει. Η ΑΕΛ πρέπει να βρίσκεται στη Super League γιατί η λίγκα είναι φτωχή χωρίς την ΑΕΛ».

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)

Ο τεχνικός των "βυσσινί", Αλέκος Βοσνιάδης είπε από την πλευρά του: «Να ευχηθούμε μια καλή χρονιά, είμαστε μια καινούρια ομάδα και με πολύ υπομονή και ηρεμία θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το στόχο μας ο οποίος είναι ξεκάθαρος ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει κατηγορία. Αυτό βέβαια δεν επιτυγχάνεται με εύκολα και με το στόμα, χρειάζεται πολύ δουλειά, πολύ υπομονή, σταθερότητα μέσα στη χρονιά, στήριξη από τον κόσμο, που στέλνει το μήνυμα ότι θα είναι δίπλα μας. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές, όλοι μαζί ήρεμα να μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ιστορική αυτή ομάδα, την ΑΕΛ, στην φυσική της θέση που είναι η Super League.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)
INTIME SPORTS

Ευχή μας είναι να πετύχουμε άνοδο και τρίτη χρονιά, είναι βέβαια δύσκολο να πετυχαίνεις κάθε χρόνο και να παίρνεις πρωταθλήματα, αλλά ελπίζουμε ότι με ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί της κατηγορίας, γιατί οι προηγούμενες ομάδες μου ήταν αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα, να πετύχουμε άνοδο. Θέλει πολύ δουλειά, θέλει ηρεμία, θέλει να διαχειριστούμε κρίσεις και κυρίως όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα να έχεις την ηρεμία να επανέλθεις στο σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι σ’ αυτό την εμπειρία και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)
INTIME SPORTS

Πρωταθλητισμό χωρίς καταπολέμηση άγχους δεν γίνεται. Εννοείται ότι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό θα πρέπει να διαχειρίζονται το άγχος, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση ως άτομα και πιστεύω πως η ομάδα θα ακολουθήσει εμάς και όλα θα πάνε καλά.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)

Ομάδες που έχουν μονόδρομο την άνοδο και που δεν είναι απλά στην δημιουργία μιας καλής ομάδας και να υπάρχει υπομονή, αυτό το πετυχαίνουν πιο δύσκολα. Θα είμαστε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς να δείχνουμε αλαζονεία. Χωρίς πολλά λόγια και έπαρση, με πολύ δουλειά ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας.

Είμαστε πολύ καλά από υλικό, έχουν γίνει σωστές επιλογές, είμαστε περίπου στον αριθμό παικτών που θέλω, αν προκύψει κάτι μέσα από την προετοιμασία, παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που θα φανεί, με παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα το δούμε. Αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από τον αριθμό παικτών που τώρα είμαστε. Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχουμε θα βγάλουν αυτό που πρέπει και η ομάδα δεν θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση γιατί είμαστε ήδη καλά.

Φιέστα στην πρώτη της Λάρισας (photos)
INTIME SPORTS

Το μεγάλο στοίχημα είναι όταν έχεις σε κάθε θέση δύο ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίζουν και σαν ποιότητα και σαν αξία και βάση της προηγούμενης παρουσίας τους, είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστείς. Αλλά εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα να καταλάβουν όλοι ότι μέσα από το καλό της ομάδας μόνο κέρδος θα έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα κατορθώσουμε να πετύχουμε να βγάλουμε έξω το εγώ και να γυρίσουμε γύρω από το εμείς. Μπροστά η ομάδα και θα πετύχουμε πράγματα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK