"Καμπάνα" μίας αγωνιστικής στην ΑΕΛ

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

"Καμπάνα" μίας αγωνιστικής στην ΑΕΛ

Οι "βυσσινί" θα δώσουν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους τον αγώνα της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής κόντρα στην Καλαμαριά, εφόσον βέβαια η ποινή παραμείνει ίδια και μετά την έφεση που θα καταθέσει ο θεσσαλικός σύλλογος.

Από εκεί και πέρα, Άρης και Δόξα Δράμας έχασαν στα... χαρτιά και τους επαναληπτικούς αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι σε Καλαμαριά και Ζάκυνθο αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν πάρει την πρόκριση στην 2η φάση χωρίς αγώνα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

1. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 13ης Σεπτεμβρίου 2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΣ, υπέρ της ΠΑΕ AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με τέρματα 3-0. Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΣ, χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων, της 13ης Σεπτεμβρίου 2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926, υπέρ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 με τέρματα 3-0. Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για την πράξη της αφής καπνογόνων. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την κατηγορία της εισόδου οπαδού στον αγωνιστικό χώρο (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 29/8 Νέος Αχαρναϊκός-Φωστήρας).

4. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και της επιβάλλει χρηματική ποινή 1.050 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας αγωνιστικής (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 1/9 Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK