Κούγιας: "Διεκδικώ 200.000 ευρώ από τις πωλήσεις παικτών της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τόνισε με δηλώσεις του πως θα διεκδικήσει 200.000 ευρώ που του αναλογούν από τις πωλήσεις των Κάργα και Ασίγκμπα της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό.

Κούγιας: "Διεκδικώ 200.000 ευρώ από τις πωλήσεις παικτών της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "LiveSport", ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως θα διεκδικήσει προσωπικώς 200.000 ευρώ από τις πωλήσεις των Γιάννη Κάργα και Μαρκ Ασίγκμπα της Παναχαϊκής στον Ολυμπιακό, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των μετοχών των δύο παικτών του ανήκει:

"Οι ποδοσφαιριστές μου ανήκουν, όπως και οι Στεργίδης, Τρίγκας, Καρβουνιάρης. Αυτό αναφέρεται στο συμβολαιογραφικό έγγραφο αγοραπωλησίας.

Όσο είναι στην Παναχαϊκή δεν μπορώ να διεκδικήσω τίποτα, αλλά αν πουληθούν δικαιούμαι από 50 έως 100.000 ευρώ, αναλόγως τον παίκτη. Από τις πωλήσεις των Κάργα και Ασίγκμπα διεκδικώ εγώ προσωπικά 200.00 ευρώ", τα λόγια του Κούγια.

Αυτή του η απόφαση φυσικά βάζει σε... μπελάδες την ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία με τα χρήματα από τις συγκεκριμένες μεταγραφές προσπαθεί με "νύχια και με δόντια" να επιβιώσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK