Θρίαμβος της ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι

Σε ένα ντέρμπι με πολλά νεύρα και αρκετές κάρτες (μεταξύ άλλων και μία κόκκινη στον Παλαιολόγο), η ΑΕΛ θριάμβευσε 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου με γκολ των Δεινόπαπα, Καρανίκα και Ζεκίνια. Στο ρετιρέ της βαθμολογίας Πανσερραϊκός και Καλλονή, σεφτέ στις νίκες έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών (2-0 τη Δόξα Δράμας).

Θρίαμβος της ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του θεσσαλικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και, δίκαια, πήρε τη νίκη. Η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφηκε στο 18' και ήταν από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Σέρεμετ να αποκρούει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γόγολου από το ύψος της μικρής περιοχής. Έξι λεπτά αργότερα ο Ζεκίνια έστειλε την προειδοποιητική βολή, σημαδεύοντας με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Γκίτκου, ενώ στο 36' ο Δεινόπαπας άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέο δοκάρι του Ζεκίνια, στη συνέχεια όμως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και μέχρι το 80ό λεπτό δεν έγινε τίποτα αξιοσημείωτο. Τότε, ο Δεινόπαπας βούτηξε στην αντίπαλη περιοχή για να κερδίσει πέναλτι, ο Παλαιολόγος προσπάθησε να τον σηκώσει με το ζόρι και ο διαιτητής τους έβγαλε κίτρινη. Ήταν η δεύτερη για τον άσο του Ολυμπιακού Βόλου... Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 88ο λεπτό, όταν ο Καρανίκας με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζεκίνια έβαλε το γκολ που άξιζε βάσει απόδοσης, μετατρέποντας σε θρίαμβο τη νίκη της ομάδας του Ζιώγα.

ΑΕΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (66' Γιώτας), Δεινόπαπας (86' Χασομέρης), Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (60' Καρανίκας), Τσίγκας.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε (46' Τσιάτσιος), Ουαρμπίντε, Τζενγκά (85' Γαλάνης), Μπολάτι (66' Στογιάνοφ), Γόγολος, Μπακαγιόκο.

Θρίαμβος της ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 2-1

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τα "λιοντάρια". Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών ο Κιάσσος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπανγκουρά με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο συνήθης Ογκουνσότο απάντησε έντεκα λεπτά αργότερα με το ίδιο νόμισμα (καρφωτή κεφαλιά), στο 29' όμως, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κυριάρχησε. Στο 54' ο Ράνιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τοπαλίδη, ενώ ανάλογα έπραξε και ο Γκουγκουλιάς στο 73'. Εν τέλει, ο γεννηθείς στη Γερμανία επιθετικός εξιλεώθηκε έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του νεοεισελθόντα Μπονέρη, έκανε το 2-1 με κεφαλιά.

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρακώστας, Καρασαλίδης (46' Παρασκευαΐδης), Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος (66' Μπονέρης), Τοντόροφ (46' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

Αναγέννηση Επανομής (Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Δραγανίδης (73' Νταντάμης), Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο (32' Τζανδάρης), Σικαλόπουλος (62' Κυζιρίδης).

Θρίαμβος της ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι

Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1

Με γκολ του Τόνι Γκονσάλες στο 14ο λεπτό, η Καλλονή έκαμψε την αντίσταση του Θρασύβουλου και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μετά από μπαλιά του Λεοζίνιο, ο Ισπανός άσος με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σταυριανό. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 41ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπακάλη τράνταξε το δεξί δοκάρι του Μάππα. Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε αισθητά και, όπως είναι φυσικό, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία. Η φάση του αγώνα, πάντως, έγινε στο 87ο λεπτό, όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κώτσιου πάνω στον Πάνο.

Θρασύβουλος (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Πάνος, Ανδρίκος, Μπακάλης, Μπέκα (75' Σκόνδρας), Αγκόλι, Παπανίκου, Ντα Κόστα (63' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (79' Αρκουμάνης).

Καλλονή (Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Τ. Γκονσάλες (74' Γιόνδης), Γάλας, Καζάκης, Λεοζίνιο (46' Μανουσάκης), Μανούσος (61' Γκόβας).

Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας 2-0

Τους πρώτους του βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών που στα τελευταία λεπτά ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Δράμας, η οποία συγκατοικεί με το Θρασύβουλο στην ουρά της βαθμολογίας. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους η ομάδα της Εύβοιας είχε την υπεροχή στο χώρο του κέντρου και κέρδισε πολλές στημένες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευθεί. Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Βούζα ανέβασαν ρυθμό και πήραν περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να σκοράρουν δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 82' μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Βανγκέλι, ο Μπακομήτρος με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 94' ο Ποκόνγκ με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής Ψαχνών (Βούζας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Ρούτσης (75' Ντελέκος), Λιόσης, Τζάκης (61' Βανγκέλι, 84' Ιακωβάκης), Χαϊκάλης, Ποκόνγκ.

Δόξα Δράμας (Σ. Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Αγτζίδης, Στεργιανός (77' Γκαρακλίδης), Κοντέων, Α. Σικαλιάς (58' Καμινιώτης), Μιλένκοβιτς, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κάπελ, Θάνος (57' Πουλάκος).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-2

(43', 69' Ντακόλ, 84' Μαρουκάκης / 80' Σερέτης, 90' Φάμπιο)

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 1-0

(79' Γιοβάνοβιτς)

Φωκικός - Παναιτωλικός 0-1

(39' Σφακιανάκης)

Παναχαϊκή - Καβάλα 0-1

(87' Αναστασόπουλος)

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

(92' Μήτσης)

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 2-1

(5' Μπανγκουρά, 79' Γκουγκουλιάς / 16' Ογκουνσότο)

Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1

(14' Τ. Γκονσάλες)

Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας 2-0

(82' Βανγκέλι, 94' Ποκόνγκ)

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

(36' Δεινόπαπας, 88' Καρανίκας, 95' Ζεκίνια)

ΡΕΠΟ: Πιερικός

Διαβάστε εδώ τι έγινε στους αγώνες της Τετάρτης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ CONTRA.GR

15:51
Καλησπέρα. Πέφτει σε λίγα λεπτά η "αυλαία" της 4ης αγωνιστικής της Football League με τα 4 παιχνίδια της Πέμπτης. Αυτήν την ώρα Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής και Θρασύβουλος - Καλλονή.
15:56

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρακώστας, Καρασαλίδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος, Τοντόροφ, Μπανγκουρά
 
Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Δραγανίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο, Σικαλόπουλος

15:58
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Πάνος, Ανδρίκος, Μπακάλης, Μπέκα, Αγκόλι, Παπανίκου, Ντα Κόστα, Πλαβούκος

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Γκονζάλες, Γάλας, Καζάκης, Λεοζίνιο, Μανούσος
16:00
Οι αναμετρήσεις σε Σέρρες και Φυλή βρίσκονται σε εξέλιξη, δίχως σκορ μέχρι στιγμής
16:03

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

16:45 Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας
19:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου

16:04

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-2
(43', 69' Ντακόλ, 84' Μαρουκάκης / 80' Σερέτης, 90' Φάμπιο)

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 1-0
(79' Γιοβάνοβιτς)

Φωκικός - Παναιτωλικός 0-1
(39' Σφακιανάκης)

Παναχαϊκή - Καβάλα 0-1
(87' Αναστασόπουλος)

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0
(92' Μήτσης)

Ρεπό: Πιερικός

16:05
ΓΚΟΛΛΛ: Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 1-0 (5'). Οι γηπεδούχοι κάνουν το 1-0 με κεφαλιά του μόνιμου σκόρερ τους στα τελευταία ματς, Σαμπεγκού Μπανγκουρά.
16:12
ΓΚΟΛΛΛ. Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1 (14'): Ο Λεοζίνιο έδωσε στον Γκονζάλες που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε το Σταυριανό και άνοιξε το σκορ
16:20
ΓΚΟΛΛΛ. Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 1-1 (16'). Απάντηση για την ομάδα της Φυλής, με τον Πάτρικ Ογκουνσότο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ και να φτάνει τα 3 γκολ σε 4 ματς
16:45
Ημίχρονο σε Σέρρες και Φυλή. Η Καλλονή προηγείται 1-0 του Θρασύβουλου, ενώ Πανσερραϊκός και Επανομή είναι ισόπαλοι 1-1.
16:45
Μόλις άρχισε και η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τη Δόξα Δράμας.
16:46

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Ρούτσης, Λιόσης, Τζάκι, Χαϊκάλης, Ποκόνγκ.

Δόξα Δράμας (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Αγτζίδης, Στεργιανός, Κοντέων, Σικαλιάς, Μιλένκοβιτς, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κάπελ, Θάνος.

17:09
ΔΟΚΑΡΙ για τον Πανσερραϊκό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράνιτς, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τοπαλίδη.
17:12
Ισορροπημένο είναι μέχρι στιγμής το ματς των Ψαχνών μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και της Δόξας Δράμας. Ένα σουτ του Κάπελ στο 25ο λεπτό, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.
17:28
Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Εύβοια: Ηρακλής Ψαχνών-Δόξα Δράμας 0-0.
17:32
Ιδιαίτερα ανιαρό είναι το δεύτερο μέρος στη Φυλή. Φυσικά, αυτό ευνοεί την Καλλονή, η οποία προηγείται από το 14ο λεπτό με το γκολ του Γκονσάλες.
17:34
ΓΚΟΛΛΛ. Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 2-1 (79'). Τα "λιοντάρια" ξαναπαίρνουν το προβάδισμα με κεφαλιά του Γκουγκουλιά, ο οποίος είχε δοκάρι έξι λεπτά νωρίτερα.
17:50
Τελικά αποτελέσματα: Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 2-1 και Θρασύβουλος - Καλλονή 0-1.
17:51
Ως εκ τούτου οι νικητές των δύο αναμετρήσεων (Πανσερραϊκός και Καλλονή) βρίσκονται στην κορυφή της Football League. Υπενθυμίζεται ότι ο Εργοτέλης έχει έναν αγώνα λιγότερο.
18:24
ΓΚΟΛΛΛ. Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας 1-0 (83'). Μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Βανγκέλι, ο Μπακομήτρος με σουτ δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
18:35
ΓΚΟΛΛΛ. Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας 2-0 (94'). O Ποκόνγκ με σουτ εξασφαλίζει για τους γηπεδούχους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
18:39
Τελικό σκορ: Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας 2-0.
18:39
Σε περίπου δέκα λεπτά αρχίζει το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου.
18:39

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα, Τσίγκας.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε, Ουαρμπίντε, Γενγκά, Μπολάτι, Γόγολος, Μπακαγιόκο.

18:56
Το ντέρμπι άρχισε.
18:58
Πρωτόγνωρα τα μέτρα ασφαλείας στο "AEL FC ARENA". Μέχρι και στα δημοσιογραφικά θεωρεία υπάρχει αστυνομική δύναμη!
19:07
Πιο δραστήρια η ΑΕΛ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
19:13
18ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Εξ επαφής κεφαλιά του Γόγολου, ο Σέρεμετ αποκρούει στη γραμμή.
19:20
ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ (24'): Σέντρα του Νεμπεγλέρα από τα δεξιά, ο Ζεκίνια με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
19:27
31ο λεπτό: Μονοκόμματο σουτ του Μπολάτι, αποκρούει ο Σέρεμετ.
19:32
ΓΚΟΛΛΛ. ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (36'). Μετά από ωραίο "τριγωνάκι" των "βυσσινί" ο Δεινόπαπας με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
19:38
Το παιχνίδι διακόπτεται στο 43ο λεπτό επειδή οπαδοί της ΑΕΛ πέταξαν δύο κροτίδες στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.
19:40
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.
19:45
Τέλος πρώτου ημιχρόνου: ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0.
20:01
Παραιτήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος από την τεχνική ηγεσία της Δόξας.
20:07
ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ (48'). Μετά από ωραία σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Ζεκίνια πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στερεί για δεύτερη φορά το γκολ.
20:22
63ο λεπτό: Ο Μπακαγιόκο ξεμαρκαρίζεται και βρίσκει χώρο για το σουτ, ο Σέρεμετ πέφτει και μπλοκάρει.
20:30
Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά, γεγονός που ευνοεί φυσικά την ΑΕΛ, η οποία προηγείται από το 36ο λεπτό με το γκολ του Δεινόπαπα.
20:33
73ο λεπτό: Ωραία ατομική προσπάθεια του Ζεκίνια, ο οποίος κάνει το σουτ και ο Γκίτκος αποκρούει σε κόρνερ.
20:39
80ό λεπτό: Δεύτερη κίτρινη στον Παλαιολόγο και ο Ολυμπιακός Βόλου μένει με 10 παίκτες.
20:47
ΓΚΟΛΛΛ. ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (88'). Σέντρα του Ζεκίνια από τα δεξιά, ο Καρανίκας με κεφαλιά-ψαράκι κλειδώνει τη νίκη των "βυσσίνί".
20:55
ΓΚΟΛΛΛ. ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (95'). Ο Ζεκίνια έβαλε το γκολ που άξιζε βάσει απόδοσης, μετατρέποντας σε θρίαμβο τη νίκη της ΑΕΛ.
20:55
Τέλος αγώνα: ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0.
20:56
Σας ευχαριστούμε που ενημερωθήκατε από εμάς για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής. Καλή σας νύχτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK