Μούλντερ, ο εκλεκτός για το τέρμα

Ο Μούλντερ αποτελεί τον εκλεκτό της ΑΕΚ για την υπεράσπιση της εστίας της στη νέα σεζόν ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι και η πιο εύκολη.

Μούλντερ, ο εκλεκτός για το τέρμα

O 26χρονος Έρβιν Μούλντερ της Φέγενορντ αποτελεί τον εκλεκτό για την υπεράσπιση της εστίας της ΑΕΚ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν και της επιστροφής των «κιτρινόμαυρων» στη μεγάλη κατηγορία. Το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ολλανδία για τις πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έβαλε την υπόθεση σε μία πιο σοβαρή κατεύθυνση, ωστόσο η περίπτωση του Μούλντερ δεν θεωρείται και η πιο… εύκολη όλων των εποχών.

Ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ φέρεται διατεθειμένος να ταξιδέψει στην Αθήνα για να μιλήσει εκ νέου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αν αυτό τελικά συμβεί, τότε οι πιθανότητες της απόκτησής του θα αυξηθούν κατακόρυφα, ενώ αναφορές από την πατρίδα του υποστηρίζουν ότι για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ του εξωτερικού.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η τελική επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Κέρκυρα προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση και να ολοκληρωθεί τυπικά. Πάντως, η προσθήκη του Ανδρεόπουλου από πλευράς «Ένωσης» θεωρείται δεδομένη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK