Οι μισές ομάδες χωρίς φορολογική ενημερότητα!

Τουλάχιστον δέκα, ίσως και 14, είναι οι ομάδες της Football League που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, γεγονός που τις εμποδίζει να πραγματοποιήσουν μεταγραφές! Επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού και αίτημα για ευνοϊκή ρύθμιση.

Οι μισές ομάδες χωρίς φορολογική ενημερότητα!
INTIME SPORTS

Πάλι στην πολιτεία θα στραφούν οι ομάδες της Football League, προκειμένου να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο και να βρεθεί μια λύση με τις φορολογικές ενημερότητες. Όπως διαπιστώθηκε στο Δ.Σ. της "μικρής" λίγκας την Παρασκευή, τουλάχιστον δέκα ομάδες (κάποιοι λένε ότι είναι 14) δεν είναι φορολογικά ενήμερες, συνεπώς δεν μπορούν να προχωρήσουν και σε απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Για το θέμα αυτό, στη διάρκεια του Δ.Σ. υπήρξε και επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την εξεύρεση κάποιας λύσης, μέσω ευνοϊκής ρύθμισης. Άμεσα, πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ωστόσο από τη Football League υποστηρίζουν πως ο υφυπουργός υποσχέθηκε να εξετάσει το θέμα και να επανέλθει σύντομα.

Βασικό θέμα του Δ.Σ., πάντως, ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν στο τέλος της σεζόν, την Τρίτη 28/1 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί από τη Football League, ενώ ορίστηκαν και οι εκπρόσωποί της στη σύνθεση του δικαστηρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK