Μιμήθηκε την Ξάνθη ο Ολυμπιακός Βόλου

Στα χνάρια της Ξάνθης, η οποία συνηθίζει να εκδίδει ανακοινώσεις λίγων λέξεων, βάδισε ο Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή την αιχμηρή τοποθέτηση της ΑΕΛ για τη διαιτησία της θεσσαλικής μονομαχίας.

Μιμήθηκε την Ξάνθη ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

"Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...", ανέφερε η άκρως ειρωνική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θέλησε να δώσει απάντηση στους "βυσσινί" για την τοποθέτησή τους.

Δείτε και την ανακοίνωση της ΑΕΛ: 'Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα offside. Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας.

Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντι της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά, προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις''.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK