O Ελευθερόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά τη λύση της συνεργασίας των "ερυθρολεύκων" με τον Γιώργο Κούτση, έχοντας ως βοηθό τον Στέλιο Βενετίδη.

O Ελευθερόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Γιώργος Κούτσης πλήρωσε το "μάρμαρο" της μέτριας πορείας που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Βόλου στον Βόρειο όμιλο της Football League, όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς ύστερα από 10 αγώνες.

Σε έκτακτο ΔΣ που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτερας (5/1) αποφασίστηκε η αποπομπή του Έλληνα τεχνικού, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τρίτης (6/1) τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος θα έχει ως βοηθό τον Στέλιο Βενετίδη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κούτση: "Μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Δευτέρα 5/1/2015, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Κούτση. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κούτση καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".

Καθώς κι αυτή για την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη θέση του προπονητή. Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK