Κούγιας: "Κορόιδα είμαστε;"

Τις θέσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή σχετικά με τις αδειοδοτήσεις στη Super League και τα πλέι οφ της Football League, ανέλυσε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Πατρινών Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: "Κορόιδα είμαστε;"

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων Κούγια:

" Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Από τον Μάρτιο ξεκίνησε μια προσπάθεια να αλλάξουν οι αποφάσεις. Η απόφαση της Σούπερ Λίγκα είναι να μην υποβιβάζονται οι ομάδες. Μας βρίσκει αντίθετους. Πέρσι έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα. Οι μόνιμα ευνοημένοι είναι κάποιες ομάδες, που υπό προϋποθέσεις δεν θα ανέβαιναν ποτέ στην Σούπερ Λίγκα. Έτσι μόνο και μόνο για να κρατηθεί ο Αστέρας έγινε το νομικό τερατούργημα ώστε να υποβιβαστεί ο Ηρακλής για το πλαστό πιστοποιητικό.

Φέτος, για να βγει ο Αστέρας στην Ευρώπη, αλλάξαμε το νομικό καθεστώς. Αν είχαμε το περσινό καθεστώς θα έπεφταν ομάδες. Και πράγματι, θα έβγαινε στην Ευρώπη ο Αστέρας. Φέτος, ακολουθήσαμε μια παράνομη τακτική. Αν είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟ προεισέπραξε τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, όπως έχω πληροφορηθεί, τότε η Παναχαϊκή θα αντιδράσει. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οι ομάδες που δεν πήραν άδεια να κάνουν μεταγραφές. Εμείς είμαστε τα κορόιδα να πληρώνουμε τα πάντα;

Εμείς διαμαρτυρόμαστε εντόνως και το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε τα πλέι οφ. Αν δεν μας αφαιρούσαν τους 5 βαθμούς παράνομα, θα ήμασταν στο +4. Μπαίνουμε στα πλέι οφ με αρνητικό πλεονέκτημα, 1 βαθμό αντί 4. Μπαίνουμε με αντιπάλους ομάδες, που έχουν εμπλακεί στα στημένα.

Πριν λίγες ημέρες, δέχθηκα μια παρέμβαση για το θέμα των διαιτητών και αν ήταν καλύτερα να μας σφυρίξουν διαιτητές Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε τους ίδιους διαιτητές που είχαμε σ’ όλο το πρωτάθλημα. Θέλουμε αυτό που μας αξίζει. Ακριβοδίκαιες διαιτησίες και παρακολούθηση όλων των αγώνων. Δεν θα ανεχθούμε αναπληρωματικές ομάδες να παίζουν με αδιάφορους, θα το καταγγείλουμε στην UEFA.

Την Παρασκευή, όπως με ενημέρωσαν, θα υπάρξει κλήρωση και την επόμενη Τετάρτη ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ. Εύχομαι όλα τα θεσμικά όργανα να κάνουν την δουλειά τους, εύχομαι ο καλύτερος να πάρει την άνοδο και προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι η Παναχαϊκή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK