Τέλος ο Κατσαβάκης, Δημητρίου για δέκατη φορά

Παρελθόν για τον Πανσερραϊκό αποτελεί ο Μάκης Κατσαβάκης έναν μήνα μετά από την πρόσληψή του.

Τέλος ο Κατσαβάκης, Δημητρίου για δέκατη φορά
INTIME SPORTS

Τριάντα ημέρες και έξι παιχνίδια μετά από την πρόσληψή του, ο Μάκης Κατσαβάκης έλυσε το συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό, ολοκληρώνοντας άδοξα τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα ως προπονητής.

Η μία ισοπαλία και η μία νίκη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και έναν κυπέλλου δεν αποδείχθηκαν αρκετές για τον Σερραίο προπονητή, ο οποίος έπαιζε το "κεφάλι" του στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, όπως είχε γίνει γνωστό στη μακεδονική πόλη.

Η ήττα με 1-0 έφερε και τη λύση της συνεργασίας, με τη διοίκηση του συλλόγου να αναζητεί τον νέο προπονητή των "λιονταριών", μία διαδικασία που ίσως καθυστερήσει αρκετά ώστε να γίνει η κατάλληλη επιλογή, μιας και με την ομάδα να έχει μόλις επτά βαθμούς σε εννέα αγώνες, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Κατσαβάκη είναι ο Παύλος Δημητρίου, ο οποίος είχε αντικατασταθεί από τον Κατσαβάκη τη σεζόν 2001-2002 και τώρα αντιστρέφονται οι ρόλοι. Ο 58χρονος προπονητής και πρώην παίκτης του συλλόγου κάθεται για δέκατη φορά στον πάγκο του, με πρώτη το 1993 σε ηλικία 36 ετών.

Η ανακοίνωση

"Η "ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964" ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Παύλος Δημητρίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK