Αναβολή στην επικύρωση της βαθμολογίας της Football League

Ούτε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (22/6) επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ της Football League καθώς έφτασε στα χέρια της διοργανώτριας αρχής νέα ακόμα "ύποπτο" ματς από την ΕΠΟ.

Αναβολή στην επικύρωση της βαθμολογίας της Football League

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6) συνεδρίαζε η διοργανώτρια αρχή της Football League προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς στα χέρια της έφτασε ένα ακόμα "ύποπτο" ματς από την ΕΠΟ, με την Παναχαϊκή να καλείται σε απολογία την Πέμπτη (25/6). Βέβαια δεν αναφέρεται το παιχνίδι το οποίο αφορά η κλήση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 25/6/2015 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005   για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 20, 21 και 22  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ."

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ