Κάλεσμα του Δήμου Κορινθίων σε λάθος μέρα!

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Κορινθίων την Τρίτη (12/05) και μέσω αυτού απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό "παρών" στα εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής. Το λάθος όμως δεν αποφεύχθη...

Κάλεσμα του Δήμου Κορινθίων σε λάθος μέρα!
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός, δήμαρχος της Κορίνθου και, πλέον, αρχηγός της αποστολής του αχαϊκού συλλόγου, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή (17/5) για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μικρή λεπτομέρεια: Ο αγώνας της Παναχαϊκής, η οποία έχει συγχωνευθεί με την Κόρινθο, δεν θα γίνει στις 17 αλλά στις 20 Μαΐου!

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Εν αναμονή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην super league της Π.Γ.Ε. 2005, ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους φιλάθλους και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, να δώσουν το παρόν τις προσεχείς ημέρες στους αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο στάδιο Κορίνθου, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 13 Μαΐου του 2005, στις 6.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου, πάντα στις 6.00 μ.μ., ο αγώνας μεταξύ της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Απόλλωνα Σμύρνης (Αθηνών).

Οι αγώνες προβλέπεται να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με γνωστές και σημαντικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Λάρισα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων υπογράμμισε ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να παρευρεθούν στο Δημοτικό στάδιο για να παρακολουθήσουν όμορφο ποδόσφαιρο από ποιοτικές ομάδες, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα και αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες της ομάδας Π.Γ.Ε-Κόρινθος, η οποία πιθανόν να αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ακόμα και στη Super League.

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια, αποφασίστηκε ότι τα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να έρθουν και να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα παιχνίδια κατάταξης, που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου από μια σπουδαία και ελπιδοφόρα ομάδα αποτελούμενη απο παίκτες μικρής ηλικίας".

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου

Ηρακλής - ΑΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK