Με 25 στο Ζέεφελντ

Στο Ζέεφελντ θα συνεχίσει την προετοιμασία του από την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με 25 ποδοσφαιριστές αναχωρεί η αποστολή.

Με 25 στο Ζέεφελντ

Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα παραμείνει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αυστρία προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρόκειται να αναχωρήσει την Κυριακή για το Ζέεφελντ, όπου θα προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά από τις 24 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου. Η αποστολή θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στις 11:30 το πρωί και θα «πετάξει» για Μόναχο στις 18:00. Μετά θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ οδικώς.

Ο τεχνικός της ομάδας , Στεφάν Ντεμόλ, επέλεξε τους 25 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του. αφήνοντας εκτός τους Σκούφαλη, Σενόνε και τους νεαρούς Ιωάννου, Παππά, Γιάκο.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι: Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Κουέβας Ντε Βισέντι, Χουτ, Φεγκρούς, Κεϊτά, Λίλα, Βάντερσον, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου, Κηπουρός, Κυριάκος, Κώτσιος, Μαργαρίτης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζάνης, Τζημόπουλος, Τσάνης. Το πρώτο φιλικό θα το δώσει ο ΠΑΣ την Δευτέρα με αντίπαλο την τουρκική Σίβασπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK