Με νίκη επί του Διαγόρα ο ΟΦΗ σφράγισε την άνοδο στη Super League

Ο ΟΦΗ σφράγισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και πανηγυρίζει την επιστροφή του στη Super League μετά από δύο σεζόν. Παπουλής και Ρούσεφ διαμόρφωσαν το 2-1 επί του Διαγόρα στη Νέα Σμύρνη.

Με νίκη επί του Διαγόρα ο ΟΦΗ σφράγισε την άνοδο στη Super League

Η αυλαία των πλέι οφ έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και ο ΟΦΗ πανηγυρίζει και με... τη βούλα πλέον την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία μετά από δύο σεζόν. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 2-1 του Διαγόρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και με 15 βαθμούς κατέλαβε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Η κρητική ομάδα ούσα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Στο 58ο λεπτό ο Παπουλής μετουσίωσε σε γκολ την ανωτερότητα των τυπικά φιλοξενούμενων και ο Ρούσεφ στο 72' ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χατζηκοσμάς μείωσε για τον Διαγόρα, αλλά το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στο άλλο ματς της ημέρας στη Φυλή, ο Λεβαδειακός θα πάρει στα χαρτιά τον αγώνα με τη Δόξα, αφού οι Δραμινοί, όπως και κόντρα στον ΟΦΗ, δεν είχαν τουλάχιστον εννέα διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (όπως προβλέπει ο κανονισμός) και δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής. To παιχνίδι δεν διεξήχθη και πλέον, όπως και στην περίπτωση του ΟΦΗ-Δόξα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League θα κληθεί -βάσει του ΚΑΠ- να κατακυρώσει το ματς υπέρ των Βοιωτών, χωρίς αυτό βέβαια να αλλάζει κάτι στην τελική βαθμολογία.

Η βαθμολογία:

1.ΟΦΗ 15*
2.Λεβαδειακός 15*
3. Δόξα 6*
4.Διαγόρας 1
* Εκκρεμούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

News 24/7

24MEDIA NETWORK