Στη Super League ο ΟΦΗ

Η Δόξα δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να κερδίσουν το ματς στα χαρτιά και μαζί την άνοδο, μία αγωνιστική πριν από το τέλος των πλέι οφ.

Στη Super League ο ΟΦΗ

Οι "μαυραετοί" έχουν μόλις 6 παίκτες διαθέσιμους λόγω τραυματισμών και τιμωριών, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί. Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός προβλέπει ότι οι ομάδες πρέπει να παρατάσσονται με τουλάχιστον 9 ποδοσφαιριστές.

Η Δόξα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής (προσκόμισε 6 δελτία, ενώ ο ΟΦΗ 18) και πλέον η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League θα κληθεί -βάσει του ΚΑΠ- να κατακυρώσει το ματς υπέρ της κρητικής ομάδας, δίνοντας της τους 3 βαθμούς της νίκης.

Όσον αφορά στο τελευταίο ματς της Δόξας με τον Λεβαδειακό, το θέμα θα αντιμετωπιστεί ανάλογα με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Πέμπτης με αντιπάλους τον ΟΦΗ και το Λεβαδειακό (1-1), οι Κρητικοί ήθελαν 3 βαθμούς -αυτούς που θα πάρουν άνευ αγώνος με τη Δόξα- για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδό τους στη Super League.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Λεβαδειακός κέρδισε εύκολα τον Διαγόρα με 4-0.

Η ομάδα της Βοιωτίας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Ζουρούδη, ενώ στο 23' ο Ταραλίδης διπλασίασε τα τέρματα των τυπικά γηπεδούχων. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μουλόπουλος έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έγραψε στο 70' ο Βασιλείου.

Η βαθμολογία:

1. ΟΦΗ 12 *
2. Λεβαδειακός 12
3. Δόξα 6 *
4. Διαγόρας 1

* Εκκρεμεί η απόφαση της Πειθαρχ. Επιτροπής

News 24/7

24MEDIA NETWORK