Διπλό στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός, στην κορυφή του Βορείου Ομίλου ο Αγροτικός Αστέρας

Ο Αχαρναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο κόντρα στον Παναιγιάλειο, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας. Με γκολ του Χιντζίδη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή του Βορείου Ομίλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Διπλό στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός, στην κορυφή του Βορείου Ομίλου ο Αγροτικός Αστέρας
INTIME SPORTS

1ος Όμιλος

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-1

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, δείχνοντας από την αρχή πως μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη. Η κατοχή του Παναιγιάλειου ωστόσο ήταν ανούσια μιας και η πολυπρόσωπη άμυνα του Αχαρναϊκού ήταν δύσκολο να διασπαστεί. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαζάκας πέρασε στο γήπεδο τον Καλογερόπουλο στη θέση του Σκαθαρούδη και στο 55' ο παίκτης του τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ο Καλογερόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Αθανασόπουλου σε σουτ του Ζώνα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να απαντήσει στο 69' όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Παναιγιάλειος:Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Ακπαρίδης (72' Σανδραβέλης), Μωυσίδης (59' Πις), Νάστος (46' Σεχολάρι), Μίλιεβιτς, Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Φουρτάδο

Αχαρναϊκός:Παγούδης, Εμέκα, Μωυσίδης, Ζώνας, Παπατόλιος (84' Λιαπάκης), Αθανασίου, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης (51' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (78' Αθανάσοφ), Γέσιτς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Επισκοπή - Καλλιθέα 0-2

(4' Αρναρέλης, 68' Ντουρμισάι)

Ηρακλής Ψαχνών - Ερμιονίδα 2-0

(41' Πουλάκος, 73' Ράντι)

2ος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 0-1

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις προς τις δύο εστίες. Η Αναγέννηση ήταν πιο κινητική, με τον Αγροτικό Αστέρα να είναι καλά οργανωμένος αμυντικά. Όσο η ώρα περνούσε, το ματς έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 57'. Ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Κουτσόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά η Αναγέννηση το πάλεψε όμως ο Αστέρας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Αν. Καρδίτσας:Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου (66' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Μαυριάς (61' Βουτσιάς), Σαΐν, Τζέκος, Πέεφ, Μπιτέλης.

Αγροτικός Αστέρας:Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης (74' Καραμπάς), Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης, Καθάριος (67' Παλάσκας), Πάτο, Μίλιτς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τύρναβος - Ζάκυνθος 2-2

(37', 85' Ποκόνγκ - 23' Βαρέλα, 90' Κρισμάρεβιτς)

Αιγινιακός - Πιερικός 3-0 (άνευ αγώνα)

Αναλυτικά η βαθμολογία (Νότιος Όμιλος):

1. Παναιγιάλειος 13

2. Ερμιονίδα 11

3. Αχαρναϊκός 10

4. Καλλιθέα 9

5. Ηρακλής Ψαχνών 6

6. Επισκοπή 0

Αναλυτικά η βαθμολογία (Βόρειος Όμιλος):

1. Αγροτικός Αστέρας 9

2. Αιγινιακός 8

3. Ζάκυνθος 7

4. Αν. Καρδίτσας 6

5. Τύρναβος 2

6. Πιερικός 1

* Μένουν στην Football League οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου, υποβιβάζονται οι υπόλοιποι.

** O Αιγινιακός πήρε στα χαρτιά με 3-0 το ματς κόντρα στον Πιερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK