Θέμα χρόνου η εξασφάλιση της άδειας για το γήπεδο!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν νέες επαφές με ΥΠΕΚΑ και ΔΟΚΚ και οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα εκδοθεί νωρίτερα του αναμενόμενου!

Θέμα χρόνου η εξασφάλιση της άδειας για το γήπεδο!

Οι άνθρωποι που "τρέχουν" το πρότζεκτ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχαν επικοινωνία με το ΥΠΕΚΑ και τη ΔΟΚΚ και εξέλαβαν την πλήρη ικανοποίηση των δύο φορέων για τα στοιχεία που έλαβαν σχετικά με την ανέγερση της "Αγιας Σοφιάς".

Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι οι ...μπουλντόζες ενδέχεται να μπουν νωρίτερα του αναμενομένου στο οικόπεδο που βρισκόταν παλιά το "Νίκος Γκούμας", καθώς δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι εργασίες πριν το τέλος Νοεμβρίου.

ΑΕΚ και ΔΟΚΚ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και οι άνθρωποι της "Ένωσης" είναι διατεθειμένοι να διευκρινίσουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια στους μελετητές της τελευταίας προκειμένου τα πάντα να συνεχιστούν κανονικά και να μη χαθεί καθόλου χρόνος για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την έκδοση της οικοδομικής άδειας που εκκρεμεί να αποτελεί θέμα χρόνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK