Καταγγέλλει υποδοχή από "φουσκωτούς" ο Βύζας στον Πύργο!

Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων του Βύζαντα Μεγάρων, όταν η αποστολή τους έφτασε στο γήπεδο του Πύργου για την κυριακάτικη (5/1) αναμέτρηση με τον Πανηλειακό, δέχθηκαν στα αποδυτήρια την επίσκεψη έξι με επτά… καλογυμνασμένων κυρίων.

Καταγγέλλει υποδοχή από "φουσκωτούς" ο Βύζας στον Πύργο!
INTIME SPORTS

Με το που μπήκαν στον χώρο, άρχισαν να τους μιλάνε και ανέφεραν: "Γεια σας και χρόνια πολλά. Σήμερα ήρθατε για βόλτα. Θα χάνετε από το ημίχρονο!". Οι Μεγαρείς έμειναν έκπληκτοι από τα όσα άκουγαν και κανένας δεν αποκρίθηκε. Τότε, οι κύριοι που τους επισκέφτηκαν, συνέχισαν: "Καταλάβατε; Ελληνικά ξέρετε; Θα τα πούμε και στο ημίχρονο. Ήρθατε για βόλτα. Για να δούμε αν το έχετε καταλάβει…".

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν οι του Βύζαντα, μετά και την τελευταία κουβέντα οι… καλογυμνασμένοι αποχώρησαν από τα αποδυτήρια.

Οι Μεγαρείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το περιστατικό σε ανθρώπους του Πανηλειακού, που βρίσκονταν στο γήπεδο. Εκείνοι από την πλευρά τους δήλωσαν πλήρη άγνοια και υποστήριξαν ότι η ομάδα τους δεν έχει την παραμικρή σχέση με το συμβάν, το οποίο σημειώθηκε περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης…

Πηγή: a-sports.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK