Με Ζάκυνθο η Football League

Με 18 ομάδες θα αρχίσει η Football League αυτήν την εβδομάδα, αφού δικαιώθηκε η Ζάκυνθος στην έφεση που κατέθεσε.

Με Ζάκυνθο η Football League

Δεκτή έγινε η έφεση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με συνέπεια να αγωνιστεί κανονικά στη Football League της νέας σεζόν.

Η Ομοσπονδία είχε αρνηθεί αρχικά την έκδοση δελτίων σε 25 παίκτες του συλλόγου, αφού οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν τα παράβολα μία ημέρα μετά από τη λήξη της προθεσμίας.

Παρ' όλα αυτά, η Ζάκυνθος κυνήγησε το ζήτημα, με υπέρ της παρέμβαση από ΠΣΑΠ και Football League και εν τέλει δικαιώθηκε, όπως ενημέρωσε στον λογαριασμό της στο facebook.

Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της Ζακύνθου στη νέα σεζόν είναι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Κυριακή.

Το μήνυμα

"Κανονικά στη Ριζούπολη! Έκκληση κάνουμε σε όλους τους Ζακυνθινούς της πρωτεύουσας να βρεθούν την Κυριακή στο πλευρό της ομάδας μας. Όπως αναμενόταν η αλήθεια και το δίκαιο έλαμψαν στην σημερινή απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ