Οριστικά στην Football League 2 ο Ηρακλής

Με συνοπτικές διαδικασίες επικυρώθηκε από το Δ.Σ της ΕΠΟ το πρακτικό της απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Οριστικά στην Football League 2 ο Ηρακλής

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα μία μέρα πριν από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο "γηραιός" στο Διοικητικό Εφετείο, με τα οποία ουσιαστικά ζητεί την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τον υποβιβάζει οριστικά στην Football League λόγω της πλαστογραφίας.

Ως εκ τούτου, με τα δεδομένα της Δευτέρας (19/09) ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Football League 2 την νέα σεζόν και όχι στην Football League!

Εξάλλου, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν οι "κυανόλευκοι" παραμείνουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς θα πρέπει να αδειοδοτηθούν και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν δεν τους δοθεί πιστοποιητικό λόγω των σημαντικών ελλείψεων που φημολογείται πως υπάρχουν στον φάκελο τους, θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στο Περιφερειακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK