Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 3-1

Mε το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις στο Κύπελλο ο Απόλλων ο οποίος νίκησε 3-1 τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη μετά από πειστική εμφάνιση.

Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 3-1

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο σ' αυτό το παιχνίδι. Μπήκαν δυνατά, πίεσαν τον αντίπαλό τους και ζήτησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις νίκης από νωρίς.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16' όταν ο Φατιόν σούταρε από μακριά και νίκησε τον Πίτκα.

Στη συνέχεια, και κυρίως μετά το 30' ο Παναιγιάλειος είχε το δικό του καλό διάστημα το ματς το οποίο και απέφερε την ισοφάριση στο 35' με τον Κρισμάρεβιτς.

Το δεύτερο μέρος άνηκε εξολοκλήρου στον Απόλλωνα αφού η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σκόραρε δύο φορές. Ο Συμελίδης στο 54' έκανε το 2-1 και ο Παρπέξ έκανε με πέναλτι το 3-1 ενώ ο Παναιγιάλειος αγωνιζόταν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κρισμάρεβιτς (83') και του Σανδραβέλη (89').

Απόλλων Σμύρνης:Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (57' Κονέ), Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Κρητικός).

Παναγιάλειος:Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (56' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπίνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK