Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς στις Σέρρες, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0, παίρνοντας αμφότερες τον πρώτο τους βαθμό στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-0
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός μπήκε σαφώς καλύτερα στο ματς, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα και τα λάθη από τους χαφ να διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι πιο κοντά στο γκολ αρχικά στο 27' με το σουτ του Πόποβιτς το οποίο μπλόκαρε ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια στο 31', όταν το σουτ του Σιάκκα από πλάγια θέση σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κισσαμικού.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 61' με το σουτ του Τσουβαλτσίδη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος. Σαφώς καλύτερος ο Πανσερραϊκός, στην επιστροφή του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός:Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46' Ραμίρεζ), Κουκόλης, Κιόσε (79' Τσιμίκας), Πόποβιτς (82' Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός.

Κισσαμικός:Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (54' Σεληνιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64' Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (77' Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK