Αραβίδης: "Δεν ανήκουμε στη Β' Εθνική"

Ο Χρήστος Αραβίδης με δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Φωκικό τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν ανήκει στη Β' Εθνική αλλά τα στάνταρ της είναι πολύ ψηλότερα από αυτή, γεγονός που "βγαίνει" και στον αγωνιστικό χώρο.

Αραβίδης: "Δεν ανήκουμε στη Β' Εθνική"

" Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο βελτιωμένοι, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί, και όπως έχω πει και σε άλλη συνέντευξη, δεν του αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Για μένα, αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο. Για μας είναι καθρέφτης μας το γήπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ. Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε πετύχει κάποια πράγματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης" τόνισε ο Έλληνας επιθετικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK