Πογέτ: "Να πάρουμε τη σωστή απόφαση για τις μεταγραφές"

Ο Γκουστάβο Πογιέτ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της Λιβαδειάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ.

Πογέτ: "Να πάρουμε τη σωστή απόφαση για τις μεταγραφές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ο Ουρουγουανός προπονητής της "Ένωσης" τόνισε: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητάμε. Και μας έχει εκπλήξει το νούμερο των παικτών, που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ. Μένει να πάρουμε απόφαση. Το σημαντικό είναι να πάρουμε την σωστή απόφαση".

Όσο για το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Πογέτ επεσήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Ήταν ένα περιπλοκο παιχνίδι, με δύσκολες συνθήκες. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και υποφέραμε στα πρώτα 15 λεπτά. Το γκολ βοήθησε πολύ για να ηρεμήσει η ομάδα και να αρχίζει να παίζει. Το πιο σημαντικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που είχε τον άνεμο υπέρ του.

Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Το βασικό για μένα ήταν αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν. Και αυτό ήταν να αποδώσουν καλά, αυτοί που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Και να μου βάλουν δύσκολα. Υπήρξαν παίκτες με πολύ καλή απόδοση και μου έβαλαν δύσκολα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει να μου βάζουν δύσκολα. Τώρα τον Ανέστη, τον γνωρίζω ακόμα περισσότερο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ανέστη, διότι μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πεσμένος. Είναι μια θέση που μπορείς να κάνεις το λάθος. Το σημαντικό είναι να μην γίνονται επαναλαμβανόμενα λάθη. Και αυτό δεν έγινε. Το 2015 βγήκε άσχημα γι αυτόν, αλλά το 2016 μπήκε πολύ καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-1

Έσβησαν τα φώτα την ώρα που μιλούσε ο Πογέτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK