Εκτός Κυπέλλου ο Άρης!

Στη ματαίωση του αγώνα της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Άρη προχώρησε τη Δευτέρα 25/8 η ΕΠΟ, έπειτα από σχετικό αίτημα των «κιτρίνων» που θα συνεχίσουν οριστικά στη Γ’ Εθνική.

Εκτός Κυπέλλου ο Άρης!

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Άρη, υπέβαλαν το πρωί της Δευτέρας (25/8) τις παραιτήσεις τους και, παράλληλα, κατατέθηκε αίτηση στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία νέας διοίκησης.

Την ίδια στιγμή έγινε ακόμη ένα βήμα για την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: οι «κίτρινοι» έστειλαν στην ΕΠΟ έγγραφο, με το οποίο της γνωστοποιούν ότι αποσύρονται από το Κύπελλο Ελλάδας και ζητούν από την ομοσπονδία να ανακαλέσει τη συμμετοχή τους.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της, ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι «η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έλαβε υπόψη της την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Άρης για ανάκληση της συμμετοχής της στο Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων 2014-15, προβαίνει στη ματαίωση του αγώνα της 29/8/2014 Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK