Μιλίνκοβιτς: "Καλύτεροι στη ρεβάνς"

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς χαρακτήρισε ανοικτό το αποτέλεσμα του ΕΑΚ ενόψει του επαναληπτικού της 31ης Οκτωβρίου (20:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μιλίνκοβιτς: "Καλύτεροι στη ρεβάνς"

"Λόγω της απουσίας των τραυματιών, ήρθαμε σήμερα στο Βόλο και προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ανοικτό. Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό για το επόμενο παιχνίδι και στη ρεβάνς θα δούμε έναν καλύτερο Άρη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο-τρεις φάσεις. Με τέτοιες απουσίες προσπαθήσαμε για το καλύτερο", είπε ο τεχνικός του Άρη.

Για την ψυχολογία του ίδιου μετά από τρία παιχνίδια στην ομάδα είπε: "Δεν νιώθω καλά με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια".

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό επεσήμανε: "Με την επαναφορά των τραυματιών ο Αρης θα είναι πιο δυνατός. Θα έχει ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Ερωτηθείς, τέλος, για τον Έλσνερ, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς απάντησε: "Είδατε και εσείς ότι μπορεί να παίξει σε δύο-τρεις θέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο αμυντικό κομμάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK