Με 23 ποδοσφαιριστές σε Λάρισα και Κρήτη

Ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (11/12) ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΛ (12/12) και πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (15/12).

Με 23 ποδοσφαιριστές σε Λάρισα και Κρήτη

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές του Αστέρα που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης και Γκάμπριελ.

Στο παιχνίδι κυπέλλου δεν θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Τσιώλης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΛ αρκετά νέα πρόσωπα και να δώσει ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, σκέψεις για αλλαγές υπάρχουν και στην επιθετική γραμμή μιας και ο Γκάμπριελ έχει πόνους από ένα χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά στο ματς με τον Άρη. Αν ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε οι επιλογές για την επιθετική γραμμή είναι ο Καλαντζής και ο νεαρός Ντινιωτάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK