Μποροβήλος: "50-50 ο τελικός"

Δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για την κατάκτηση του κυπέλλου ο Γιώργος Μποροβήλος, λέγοντας ότι κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό στον τελικό. Εξέφρασε δε την άποψη ότι περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Αστέρα θα δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ.

Μποροβήλος: "50-50 ο τελικός"

Αναλυτικά είπε στον NOVA Sport FM για:

- το αν οι Αρκάδες μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο: " Από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει ο ημιτελικός, πρέπει να σεβόμαστε το ζευγάρι. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Τον σεβόμαστε, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μας, ωστόσο, η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και στην καλή μας ημέρα μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού πρόκειται για παιχνίδια ειδικού βάρους".

- την παρουσία των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ: " Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι 10 με 15 χιλιάδες οπαδοί. Έχουμε μία σύσκεψη αύριο στην Αθήνα σχετικά με την διοργάνωση του τελικού της 11ης Μαΐου. Εκεί θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες".

- την άνοδο των "μικρομεσαίων" ομάδων τα τελευταία χρόνια: " Η διοργάνωση του Κυπέλλου εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης και αυτό κάνει πιο όμορφο το ποδόσφαιρό μας. Πολλές ιστορικές ομάδες με πολύ κόσμο δεν αποδείχθηκαν αντάξιες των περιστάσεων. Επιπρόσθετα, στο φετινό πρωτάθλημα πολλές ομάδες αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο ανταγωνισμός".

- το αν επηρεάζεται το συμβόλαιο της Σούπερ Λίγκας με την Nova, μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: " Ως αναπληρωτής πρόεδρος του Συνεταιρισμού, μπορώ να πω υπεύθυνα ότι δεν επηρεάζεται το συμβόλαιο της Nova μετά την αποχώρηση της ΑΕΚ. Όμως, πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες που μπορεί να έχει η αποχώρηση μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ. Υπάρχουν παράπλευρες απώλειες, αφού η Σούπερ Λίγκα χάνει σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό.

Όταν υπάρχουν 4-5 μεγάλες ομάδες και αυτές λιγοστεύουν, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ποιότητα, αλλά και τα επόμενα συμβόλαια που θα κληθούμε να κάνουμε. Η αποχώρηση μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, έχει συνέπειες και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Όταν λείπουν μεγάλες ομάδες από την κατηγορία, θα υπάρξει ανάλογη προσφορά από το ενδιαφερόμενο Μέσο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK