Να ανακαλέσουν απαιτεί η ΕΠΟ από Μπάκο, Καϋμενάκη

Εντολή για ανάκληση των δηλώσεων που πραγματοποίησαν μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Να ανακαλέσουν απαιτεί η ΕΠΟ από Μπάκο, Καϋμενάκη
INTIME SPORTS

Η αρμόδια επιτροπή έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέους τους 2 παράγοντες για την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον των διαιτητών του αγώνα όπου στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός.

Τους έδωσε, μάλιστα, χρονικό περιθώριο 20 ημερών για να ανασκευάσουν, σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί σε περαιτέρω κυρώσεις.

Η απόφαση

- Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους α) τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και β) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στην δεύτερη χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.

- Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους 1) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2) τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟ και 3) τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα και επιβάλλει ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό δηλώσεων με δημοσίευση αυτών εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν".

Διαβάστε ακόμη

Μπάκος: "Μας νίκησε ο αλήτης Γιάχος"

Καϋμενάκης - Μπάκος: "Πρέπει να ντρέπονται"

Καϋμενάκης: "Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο"

Mπάκος: "Αλήτης ο Γιάχος, νίκησε η αλητεία!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK