Τα εισιτήρια του τελικού για τους Αρκάδες της Αθήνας

Από τρία κεντρικά σημεία θα μπορούν να προμηθεύονται οι Αρκάδες της Αθήνας τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια του τελικού για τους Αρκάδες της Αθήνας

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό της 11ης Μαΐου (20:30) θα αρχίσει την Μεγάλη Πέμπτη (2 Μαΐου) και θα συνεχιστεί μέχρι και την ημέρα του τελικού.

Για τα σημεία που θα διατίθενται εισιτήρια στην Τρίπολη θα βγει νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο ήδη έχει τοποθετηθεί κιόσκι στην πλατεία Άρεως δίπλα από τα δικαστήρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων σε Αθήνα και Τρίπολη θα γίνεται και τις μέρες του Πάσχα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης του Αστέρα Τρίπολης

"Αγαπητοί πατριώτες,

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το καμάρι της Αρκαδίας, έκανε την ποδοσφαιρική του υπέρβαση, και αγωνίζεται στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τη μεγάλη αυτή βραδιά, σας θέλουμε κοντά μας, για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΣΤΕΡΑ μας, να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Γι' αυτό σας καλούμε να βοηθήσετε με την παρουσία σας αλλά και με την κινητοποίηση άλλων φίλων και συγγενών σας συμπατριωτών μας, να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί τη βραδιά του Τελικού.

Για διευκόλυνση σας Εισιτήρια για τον τελικό, διατίθενται στην Αθήνα στα παρακάτω σημεία:

1. Καφετέρια ΕΘΝΙΚΟΝ τηλ. 210-3310576, έξοδος μετρό στην Πλατεία Συντάγματος. Από Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου για ΟΛΕΣ τις μέρες μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα.

2. Καφετέρια CARTONE τηλ. 210-3450202, στο Γκάζι - Σταθμός Μετρό (Περσεφόνης και Τριτοπολέμου). Από Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα.

3. Καφετέρια JUST COFFE τηλ. 210-9530100, Λεωφ. Συγγρού 338. Από Τετάρτη 9 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου,ημέρα του Αγώνα.

Αγαπητοί Συμπατριώτες μας,

Σίγουροι ότι θα σταθείτε αρωγοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για μεγάλη παρουσία Αρκάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σας Ευχαριστούμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΣ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK