Τσιώλης: "Ευχαριστώ αυτούς που με αποδοκίμασαν..."

Ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τσιώλης: "Ευχαριστώ αυτούς που με αποδοκίμασαν..."

"Πολύς κόσμος σήμερα έδειξε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό μου. Όμως, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως μια μέρα πριν αποφασίσει η ΕΠΟ για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, είχα κάνει συνέντευξη Τύπου, αν και ήμουν προπονητής άλλης ομάδας και είχα στηρίξει τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί θεωρούσα πως του γινόταν μια μεγάλη αδικία", υπενθύμισε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Και προσέθεσε: "Εγώ κρατώ τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στο Βόλο κι αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί. Ευχαριστήθηκα τη δουλειά που κάναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτά που πέρασα στο Βόλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που ζήσαμε και σ' αυτούς που σήμερα με αποδοκίμαζαν τους εύχομαι τα καλύτερα".

Αναφορικά με το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: "Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία. Ο Αστέρας στο α' μέρος έκανε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι σ' ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε επιτύχει κι άλλο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Ισοφαρίσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλες φορές. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK