Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-0

Χάρη σε ένα τρομερό γκολ του Μίλος Στόιτσεφ στο 65ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 0-0 της Λεωφόρου πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Παρά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, περίπου 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Περιστέρι και προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους απομακρύνουν και τελικά την αναμέτρηση να διεξάγεται κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε για τον Ατρόμητο την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ από την άλλη, ο Αντρέα Στραματόνι που δεν είχε στη διάθεσή τους Ζέκα και Κουτρουμπή, έδωσε φανέλα βασικού στους Λουντ και Κλωναρίδη. Ο Παναθηναϊκός είχε από νωρίς της κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να περιμένουν και να προσπαθούν να "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση.

Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Περιστερίου δεν επέτρεπε στους "πράσινους" να φτιάξουν φάσεις, με αποτέλεσμα η μπάλα να γυρνάει κυρίως στο χώρο του κέντρου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με τη μοναδική ευκαιρία να σημειώνεται στο 43'. Ο Σουμπίνιο έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Λαζαρίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας στη μικρή περιοχή, όμως ο Στιλ μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 57' με τον Κλωναρίδη να παίρνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά τον Μπάρκα να αποκρούει. Βέβαια στη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης του "τριφυλλιού" ήταν σε θέση οφσάιντ και κακώς δεν σηκώθηκε η σημαία του βοηθού. Βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται, ο Στραματσόνι πέρασε στο γήπεδο τον Μάρκους Μπεργκ στη θέση του Νίκου Καλτσά στο 65'. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τρομερό γυριστό σουτ του Στόιτσεφ μετά από σέντρα του Κιβρακίδη.

Το ντεμπούτο του για τον Παναθηναϊκό έκανε στο 75ο λεπτό ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Λουντ, με τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στα τελευταία λεπτά, όμως ο Ατρόμητος παίζοντας με πάθος στην άμυνα κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να "σφραγίσει" μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε το γκολ του Ατρομήτου

MVP

Το γκολ του Μίλος Στόιτσεφ έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε την πρόκριση στον Ατρόμητο. Εκτός από καθοριστικής σημασίας βέβαια, ήταν και πανέμορφο, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι το χαρακτήρισε και γκολ της χρονιάς!

Αδύναμος κρίκος

Ανύπαρκτος επιθετικά ο Παναθηναϊκός. Ναι μεν οι απουσίες τον επηρέασαν, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια ομάδα όπως το "τριφύλλι".

Σχόλιο

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Τραϊανός Δέλλας κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος νίκησε με το ίδιο σκορ και τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι πλέον η ομάδα πατάει στα πόδια της και έχει επιστρέψει για τα καλά. Το γκολ του Μίλος Στόιτσεφ έκρινε την αναμέτρηση σε ένα ματς που οι φάσεις ήταν ελάχιστες και φαινόταν ότι όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση (ακόμη μία) από τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του βασικού. Μια σπουδαία πρόκριση για τον Ατρόμητο κόντρα στα προγνωστικά. Ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε ούτε μία "κλασσική" ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Οι πολλές απουσίες επηρέασαν την ομάδα του Στραματσόνι κι αυτό φάνηκε. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος:Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Σουμπίνιο (69' Ματέι), Μπρίτο (82' Ουσέρο ), Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ (90' Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτς, Εσιέν (90+1' Λαγός), Λουντ (75' Π. Βλαχοδήμος), Αμπέιντ, Βιγιαφάνες, Καλτσάς (64' Μπεργκ), Κλωναρίδης

ΤΟ LIVE

17:51
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την αναμέτρηση του Περιστερίου μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.
17:55
Θυμίζουμε ότι με υπουργική απόφαση του Σταύρου Κοντονή διατάχθηκε η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Περιστέρι για τη ρεβάνς του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.
17:58
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει πορεία προς το γήπεδο του Περιστερίου! 
17:58
Τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά, ενώ αρκετοί δρόμοι περιμετρικά του γηπέδου είναι αυτή την ώρα κλειστοί. 
17:59
Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται τόσο στην λεωφόρο Λένορμαν, όσο και στη Θηβών. Παράλληλα 200-300 αστυνομικοί βρίσκονται στο γήπεδο του Περιστερίου. Θυμίζουμε η σέντρα είναι στις 19.30.
18:04
Δείτε τα highlights του πρώτου παιχνιδιού της Λεωφόρου, το οποίο έληξε με 0-0.
18:05
Κλούβες της αστυνομίας έχουν κλείσει τους δρόμους γύρω από το γήπεδο.
18:05
Παντού αυτή η εικόνα όπως μπορείτε να δείτε
18:09
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στο γήπεδο. Μαζί βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος
18:11
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση νωρίτερα με την οποία καταγγέλλει τη στάση της ΕΠΟ και της Αστυνομίας σχετικά με το αίτημά της για αναβολή του αγώνα στο Περιστέρι ή της άρσης απαγόρευσης παρουσίας των φιλάθλων του συλλόγου.

Επιπλέον, έκανε έκκληση στους φίλους των "πρασίνων" να έχουν το νου τους για προβοκάτσια στο περιθώριο του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο και υπογράμμισε ότι δεν φέρει ευθύνη πλέον.
18:18
Η αστυνομία έχει συγκεντρώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον προαύλιο χώρο εκκλησίας που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.
18:21
Πάνω από 1000 είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να πλησιάσουν προς το γήπεδο, ωστόσο οι δυνάμεις της αστυνομίας τους εμπόδισαν.
18:21
Ησυχία προς το παρόν στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι αποστολές έχουν φτάσει κανονικά. Μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού όπως είπαμε έχει φτάσει και ο Γιάννης Αλαφούζος. 
18:22
Περίπου μία ώρα μας χωρίζει από τη σέντρα της αναμέτρησης.
18:30
Έχουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων!
18:30
Ατρόμητος: Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο, Σουμπίνιο

Παναθηναϊκός: Στιλ, Εσιέν, Αμπέιντ, Κλωναρίδης, Λουντ, Βιγιαφάνες, Τελάντερ, Μέστο, Μολέδο, Καλτσάς, Πράνιτς
18:33
Τιμωρημένοι οι Ζέκα και Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό. Στον πάγκο βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ. Ανέτοιμος ακόμη ο Σεμπάστιαν Λέτο.
18:36
H σύνθεση του Παναθηναϊκού
18:37
Την ενδεκάδα που αγωνίστηκε και κόντρα στην ΑΕΚ και επικράτησε 1-0, επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας.
18:38
Στη λεωφόρο Θηβών έχουν φτάσει περίπου 200 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και συζητούν με αστυνομικούς προκειμένου να τους επιτραπεί να περάσουν και να φτάσουν στο γήπεδο. Προτείνουν είτε να αγοράσουν εισιτήρια, είτε να παραμείνουν απ' έξω βοηθώντας την ομάδα τους με συνθήματα.
18:39
Οι αστυνομικοί δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε κανένα φίλαθλο των φιλοξενούμενων την πρόσβαση προς το γήπεδο και σύμφωνα με πληροφορίες τους απειλούν πως αν δεν αποχωρήσουν, θα προσαχθούν.
18:43
H άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού λίγο νωρίτερα.
18:43
Ο Στάθης Ταυλαρίδης επιστρέφει σε ένα γήπεδο που αγάπησε και αγαπήθηκε...
18:44
Πάνω από 1000 οπαδοί των "πρασίνων" έχουν φύγει από τη Θηβών και κινούνται επί της λεωφόρου Βασιλέως Αλεξάνδρου με συνοδεία αστυνομίας. 
18:45
Φωτογραφία έξω από τη θύρα 1 του γηπέδου του Περιστερίου
18:45
Και έξω από τη θύρα 2 του γηπέδου
18:49
Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν συγκεντρώσει αυτή την ώρα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον Άγιο Αντώνιο. Όλα κυλούν ήρεμα πάντως, χωρίς να έχει σημειωθεί το παραμικρό.
18:52
Αυτή είναι η διάταξη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Ο Κλωναρίδης στην κορυφή της επίθεσης.
18:54
Μια... καλλιτεχνική άποψη από το γήπεδο του Περιστερίου
18:56
Θυμίζουμε πως ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται η ΑΕΚ (απέκλεισε τον Ηρακλή), όπως και ο Ολυμπιακός (απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης). 

Σήμερα μαθαίνουμε τον τρίτο (Ατρόμητο ή Παναθηναϊκό) και αύριο Πέμπτη είναι το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (1-1 το πρώτο παιχνίδι), προκειμένου να κλείσει η τετράδα.
18:58
Οι παίκτες των δύο ομάδων προθερμαίνονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου. Μισή ώρα για τη σέντρα.
18:59
Σπασμένα καθίσματα υπάρχουν στην θύρα 1, μετά το ματς με την ΑΕΚ. Επίσης έχουν χαλάσει τα τουρνικέ της συγκεκριμένης θύρας στο γήπεδο του Περιστερίου. 
19:00
Έτσι θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος
19:07
Στον πάγκο για τον Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Λημνιός, Μπαστακός, Παπαδόπουλος, Ματέι

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Κοτσόλης Λαγός, Ταυλαρίδης, Στάικος, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος, Μπεργκ

19:08
Συνεχίζεται κανονικά η είσοδος των οπαδών του Ατρομήτου στο γήπεδο που σιγά σιγά γεμίζει...
19:20
Η κλήρωση των ημιτελικών θυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (12/2).
19:20
Σε περίπτωση που το αποψινό παιχνίδι λήξει 0-0 τότε θα έχουμε παράταση. Ο Ατρόμητος χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία με γκολ. 
19:26
Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου
 
1η Αγωνιστική: 2, 3 Μαρτίου 2016 (2 αγώνες)

2η Αγωνιστική: 6, 7 Απριλίου 2016

Τελικός Αγώνας

Σάββατο 23 Απριλίου 2016
19:26
Πέντε λεπτά για τη σέντρα και οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.
19:27
Στους 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία αυτή την ώρα στο Περιστέρι. Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό βράδυ.
19:28
Δεν είναι γεμάτο το γήπεδο πάντως. Υπάρχουν αρκετά κενά καθίσματα. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου είναι όπως πάντα εκεί.
19:30
Οι δύο αρχηγοί, Φυτανίδης και Πράνιτς μαζί με τον διαιτητή στο στρίψιμο του νομίσματος.
19:30
Διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Μήτσιος
19:31
Οι παίκτες παίρνουν τις θέσεις τους στο γήπεδο. Όλα έτοιμα για την σέντρα.
19:31
Ξεκίνησε η αναμέτρηση!
19:33
Κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν μπει μεμονωμένα στο γήπεδο. Περίπου 15-20 άτομα.
19:34

3'

Πρώτο φάουλ στο ματς. Το κερδίζουν οι γηπεδούχοι με τον Ούμπιδες.
19:36

5'

Η μπάλα γυρνάει στο χώρο του κέντρου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει δυναμικά.
19:36

6'

Καλή σέντρα του Βιγιαφάνες από τα αριστερά. Διώχνει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
19:37

6'

Τον Καλτσά έψαξαν από το κόρνερ, πέρασε όμως η μπάλα.
19:37
Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας οι φίλοι του Παναθηναϊκού που είχαν μπει στο γήπεδο, αποχώρησαν. 
19:39

8' 

Καλή σέντρα του Στόιτσεφ από τα αριστερά για τον Ατρόμητο. Ο Στιλ όμως βγαίνει και μαζεύει.
19:41

10'

Αδύναμο σουτ του Κυβρακίδη εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στα σώματα.
19:42

11'

Σέντρα του Πράνιτς από τα αριστερά. Ο Κυβρακίδης βάζει την κόντρα και οι πράσινοι κερδίζουν το κόρνερ.
19:42
Κακή όμως η εκτέλεση και η μπάλα απομακρύνεται.
19:46

13'

Λάθος υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ στον Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος καλύπτεται.
19:48
Ο Γιάννης Αλαφούζος στα επίσημα του γηπέδου του Περιστερίου.
19:49

17' 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν την κατοχή και ψάχνουν τον ελεύθερο διάδρομο. Περιμένει ο Ατρόμητος.
19:50

19' 

Φάουλ του Κεϊτά στο κέντρο, στη διεκδίκηση με τον Εσιέν.
19:51

20'

Νέο κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το τρίτο στο ματς.
19:52
Εκτελεί ο Μέστο και ο Μολέντο κάνει την κεφαλιά. Είναι όμως κακή και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Μπάρκα.
19:55

22' Ο Μπρίτο φτάνει απέναντι στον Στιλ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως η φάση έχει τελειώσει, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι οφσάιντ. Σωστή η απόφαση.

19:55

24'

Κόρνερ που παραχωρεί ο Μπίτολο. Το τέταρτο στο ματς για τον Παναθηναϊκό.
19:56

25'

Κεφαλιά του Μολέντο, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα.
20:00

27' 

Υπόδειξη οφσάιντ στον Λε Ταλέκ. Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου διαμαρτύρονται στις εξέδρες.
20:01

29' 

Φάουλ για τον Παναθηναϊκό σε καλή θέση για σέντρα στα δεξιά. Το κερδίζει ο Βιγιαφάνες.
20:02
Ο Εσιέν στην εκτέλεση...
20:02
Κοντά εκτελεί ο Γκανέζος που πάει για την πάσα. Είναι κακή όμως η εκτέλεση και κλέβουν οι παίκτες του Ατρομήτου.
20:03

31'

Κίτρινη κάρτα στον Καλτσά, στην προσπάθειά του να κόψει την αντεπίθεση των γηπεδούχων.
20:05
Είναι πεσμένος στο έδαφος ο Μίλος Στόιτσεφ. Έπεσε άτσαλα ο άσος του Ατρομήτου μετά από μια διεκδίκηση στον αέρα με τον Τζιαντομένικο Μέστο.
20:06
Κάποιος φίλαθλος του Ατρομήτου φαίνεται πως κάτι έπαθε στην εξέδρα. Γιατρός του Ατρομήτου έχει ήδη πάει στο σημείο και του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. 
20:06
Συνεχίζεται το παιχνίδι. Επέστρεψε και ο Στόιτσεφ.
20:07

36' 

Κίτρινη κάρτα στον Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος εκνευρίστηκε για ένα φάουλ και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο τόνο. Γι΄ αυτό και τιμωρήθηκε.
20:10

38'

Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Κλωναρίδης. Όπως φαίνεται από το ριπλέι όμως, ο παίκτης του Παναθηναϊκού καλύπτεται.
20:10
Ο οπαδός στον οποίο αναφερθήκαμε νωρίτερα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στις κερκίδες. Έχασε αρχικά τις αισθήσεις του αλλά πλέον όλα είναι καλά.
20:11
Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Δεν έχει σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση.
20:13

42'

Φάουλ που κερδίζει ο Κιβρακίδης στα δεξιά. Ευκαιρία για κάποια σέντρα εδώ.
20:14
Εκτελεί ο Ούμπιδες, διώχνει ο Πράνιτς και ο Ατρόμητος κερδίζει το πρώτο του κόρνερ.
20:15
Κοντινή η εκτέλεση. Η μπάλα έφτασε στον Σουμπίνιο που έκανε τη σέντρα σουτ. Ο Λαζαρίδης μπήκε στην πορεία, όμως ο Στιλ μάζεψε. Η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής.
20:16

45'

Λάθος η κεφαλιά του Μολέντο. Η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ για τον Ατρόμητο.
20:17
Η μπάλα φτάνει στον Φυτανίδη που κάνει το γύρισμα και ο Λουντ διώχνει και πάλι σε κόρνερ.
20:17
Δεν θα εκτελεστεί όμως, καθώς ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο!
20:18
Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου
20:19
Θυμίζουμε πως αν τελικά παραμείνει αυτό το σκορ μέχρι το τέλος, τότε οι δύο ομάδες θα πάνε στην παράταση. Ο Ατρόμητος θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός "βολεύεται" και με την ισοπαλία αρκεί να υπάρχει γκολ (π.χ. 1-1, 2-2 κλπ).
20:20
Να δούμε πλέον τι θα αλλάξουν οι δύο προπονητές στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να δώσουν "πνοή" στην επίθεση των ομάδων τους. Ο Παναθηναϊκός έχει στον πάγκο τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στην συνέχεια.
20:21
Για τον Ατρόμητο υπάρχει ο νεοαποκτηθείς, Κοσμίν Ματέι, στον πάγκο, ο οποίος έδειξε θετικά δείγματα στο ματς με την ΑΕΚ.
20:32
Οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.
20:33
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!
20:33
Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.
20:34
Ισχυρός άνεμος αυτή τη στιγμή στο Περιστέρι. Ίσως επηρεάσει και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
20:34

47'

Κίτρινη κάρτα στον Εσιέν για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπίτολο.
20:37
Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού που δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο του Περιστερίου πήγαν έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι και φώναξαν συνθήματα. Πάντως δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. 
20:38

50' 

Σέντρα του Μπίτολο, όμως μπλοκάρει ο Στιλ.
20:41

53'

Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη για μαρκάρισμα πάνω στον Κλωναρίδη.
20:42

54'

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βιγιαφάνες. Πάνω από τα δοκάρια του Μπάρκα η μπάλα.
20:44

56' 

Τρομερή ενέργεια του Μπρίτο που ξέφυγε από δύο παίκτες και στη συνέχεια πήρε και το φάουλ.
20:45

57'

Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Ο Κλωναρίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Μπάρκας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.
20:47
Σε θέση οφσάιντ ήταν ο Κλωναρίδης νωρίτερα. Κακώς δεν υποδείχθηκε.
20:49

62' 

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, από τα πόδια του Ούμπιδες η μπάλα.
20:50
Απομακρύνει η άμυνα του Ατρομήτου. Τελειώνει η φάση.
20:50

63'

Σουτ του Κλωναρίδη, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ. 
20:51
Με το κεφάλι ο Κεϊτά απομακρύνει τον κίνδυνο.
20:51

63'

Προβολή του Σουμπίνιο και νέο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους που φτάνουν τα 7!
20:51
Με γροθιές απομακρύνει ο Μπάρκας και ηρεμεί την ομάδα του.
20:52

64'

Ο Μπεργκ πήρε τις οδηγίες από τον πάγκο και περνάει στο γήπεδο στη θέση του Καλτσά.
20:52
Με 4-3-3 θα παίζει πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την είσοδο του Μπεργκ.
20:53

65'

ΓΚΟΛ! Τρομερή εκτέλεση από τον Μίλος Στόιτσεφ που ανοίγει το σκορ στο Περιστέρι. 1-0 ο Ατρόμητος.
20:55
Ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μέστο έχασε τον Στόιτσεφ που κινήθηκε στην πλάτη του και ο άσος του Ατρομήτου με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Στιλ για το 1-0. Πλέον δεν υπάρχει ενδεχόμενο παράτασης. 
20:55
Το 1-0 είναι σκορ πρόκρισης για τον Ατρόμητο, αν και ακόμη υπάρχουν τουλάχιστον 25 λεπτά παιχνιδιού.
20:57

69'

Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Περνάει εκτός ο Σουμπίνιο και στη θέση του μπαίνει ο Ματέι.
21:00

71' 

Κεφαλιά του Μολέντο, η μπάλα ψηλά άουτ.
21:01

74' 

Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.
21:02
Εκτελεί γρήγορα ο Πράνιτς, όμως κλέβει τη μπάλα ο Ατρόμητος.
21:03

75'

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Λουντ και μέσα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ντεμπούτο για το νέο απόκτημα του "τριφυλλιού".
21:06

78' 

Συνεχώς στην επίθεση ο Παναθηναϊκός. Κρατάει προς το παρόν το 1-0 ο Ατρόμητος.
21:08

80' 

Κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνες.
21:10

82' 

Θωρακίζει την ομάδα του ο Τραϊανός Δέλλας. Στη θέση του Μπρίτο περνάει ο Ουσέρο.
21:11

83'

Κεφαλιά του Λε Ταλέκ, διώχνει σε κόρνερ ο Στιλ.
21:12

84' 

Σώζει τον Παναθηναϊκό ο Μέστο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
21:14

87' 

Κίτρινη κάρτα στον Ούμπιδες για καθυστέρηση.
21:16

88' 

Κίτρινη κάρτα στον Μολέντο.
21:17

89'

Καθυστερούν όσο μπορούν πλέον οι παίκτες του Ατρομήτου. 
21:18
Όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Περιστερίου είναι όρθιοι. 
21:18

90'

Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Εκτός ο Λε Ταλέκ και στη θέση του ο Παπαδόπουλος
21:19

90+1'

Αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Εσιέν, μέσα ο Λαγός.
21:19

90+2' 

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην επίθεση.
21:20
Τέσσερα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Έχουμε ήδη διανύσει τα δύο.
21:21

90+3'

Κίτρινη κάρτα στον Τελάντερ για διαμαρτυρία.
21:22

90+4'

Κίτρινη κάρτα στον Λαζαρίδη για καθυστέρηση.
21:23
Ακούγεται το σφύριγμα της λήξης!
21:24
Ο Ατρόμητος παίρνει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και προκρίνεται στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας!
21:24
Πανηγυρισμοί από τους φίλους του Ατρομήτου στις κερκίδες και αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους.
21:28
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για την αναμέτρηση. Καλό σας βράδυ. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK