Ούτε ο Ιγκλέσιας με Ολυμπιακό. "Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν", είπε ο Παράσχος

Μετά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και ο Ματίας Ιγκλέσιας τέθηκε εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ούτε ο Ιγκλέσιας με Ολυμπιακό. "Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν", είπε ο Παράσχος

Αν και Ο Αργεντίνος χαφ άρχισε την προπόνηση, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αποχώρησε και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναγκαστικά ο προπονητής του Ατρομήτου τον άφησε εκτός αποστολής μαζί με τον Παπαδόπουλο, τον τιμωρημένο Φυτανίδη και τον Τσέναμο. Μαζί του ο Παράσχος θα έχει τους Σηφάκη, Μπάρκα, Νάστο, Γιαννούλη, Αρκούδα, Μπάλλα, Γκαρσία, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Δημούτσο, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκη, Καραμάνο, Γεωργίου, Κιβρακίδη, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι.

Μιλώντας για το επικείμενο παιχνίδι ο τεχνικός των "κυανόλευκων" ανέφερε: " Ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμένει το φαβορί όμως οι παίκτες μας παρά την κούραση και την ταλαιπωρία έχουν πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συγκλονιστική τους παρουσία στο ματς με τον Αστέρα και είμαστε βέβαιοι ότι και στον αυριανό αγώνα θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη συμπαράσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK