Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Ατρομήτου έθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο.

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Παίρνω εγώ την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και αν θέλει ο πρόεδρος να φύγω, εγώ δεν έχω θέση στην ομάδα" είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς ο οποίος δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν μπήκε καν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς αφού προφανώς είχε αποφασίσει να παραιτηθεί. Οι παίκτες του από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γίνεται και δεν έβγαλαν λέξη μέσα στα αποδυτήρια.

Το μπαλάκι πλέον περνάει στα χέρια της διοίκησης του Ατρομήτου η οποία καλείται να λάβει και την τελική απόφαση.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, από τα πλέον επίσημα χείλη, αναφέρουν ότι καμία απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί εν θερμώ. Αλλες πηγές κάνουν λόγο για συνάντηση Σπανού-Μπάγεβιτς την Κυριακή στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Οπως και να 'έχει πάντως, το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει, οπότε...

Κατσάδα Αγγελόπουλου

Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών τόνισε, μεταξύ άλλων: "Φροντίστε να αλλάξετε την εικόνα σας, γιατί αλλιώς κάποιοι θα έχετε πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK