Φραστικό επεισόδιο Δημητριάδη-Καραπαπά στη μικτή ζώνη

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη και του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά έλαβε χώρα στη μικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης".

Φραστικό επεισόδιο Δημητριάδη-Καραπαπά στη μικτή ζώνη
INTIME SPORTS

Τη στιγμή που ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης (ο οποίος αποβλήθηκε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου) έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημητριάδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τη διαιτησία τονίζοντας πως " αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει" . Εκείνη την ώρα περνούσε από δίπλα του ο κ. Καραπαπάς ο οποίος τον ρώτησε: "πες μας τι έγινε σήμερα", με τον Δημητριάδη να απαντά βάζοντας το δάχτυλό του στο κεφάλι, σαν να λέει "να το θυμάσαι το σημερινό".

Αυτή η κίνηση πυροδότησε την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι αντάλλαξαν "γαλλικά", με την κατάσταση να ηρεμεί μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στη συνέχεια ο κ. Δημητριάδης επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ΑΕΚ και αποχώρησε μαζί με την ομάδα.

Απ' την μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ το γεγονός υποβαθμίστηκε. Όπως έλεγαν δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο, θέλοντας προφανώς να ρίξουν τους τόνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK