Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

Ο Ατρόμητος νίκησε και στη ρεβάνς του Περιστερίου τον Παναιτωλικό με 2-0 (όσο είχε επικρατήσει και στο Αγρίνιο) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σκόρερ οι Φυτανίδης και Μπρίτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε φανερά ανόρεκτος στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός, χωρίς φυσικά να ανεβάσει το τέμπο στα ύψη, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός. Ο Μπακάκης έκανε καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και η ομάδα του Αγρινίου δημιούργησε τρεις καλές φάσεις εκ των οποίων η πρώτη προήλθε από σοβαρό λάθος του Σηφάκη στο 18' το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Μπόγιοβιτς.

Ο Ατρόμητος σ' όλα αυτά δεν είχε να αντιπαρατάξει τίποτα πέρα από μία ανούσια κυκλοφορία της μπάλας η οποία δεν οδήγησε σε ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ο πρώτος τεχνικός που έκανε αλλαγή, και μάλιστα πριν από το ημίχρονο, ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος ο οποίος αντικατέστησε τον Πασά με τον Σφακιανάκη.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έπαιξαν σαφώς καλύτερα και μάλιστα προηγήθηκαν νωρίς με τον πολύ ωραίο φάουλ του Σωκράτη Φυτανίδη στο 50' γεγονός που μείωσε το έτσι και αλλιώς λιγοστό ενδιαφέρον. Ακολούθησε ένα ελεύθερο ματς χωρίς άγχος και πίεση από το οποίο προήλθε ένα ακόμη τέρμα για τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά με τον θεαματικό σουτ του Μπρίτο στο 79'. Είχε προηγηθεί χτύπημα κόρνερ (!) του Νταλμά στο δοκάρι.

MVP

Χωρίς να έχει ρυθμό συνεχόμενων αγώνων αλλά και χωρίς ψυχολογία βασικού, ο Σωκράτης Φυτανίδης έκανε μια χαρά δουλειά σε θέση δεξιού μπακ. Ελεγξε τη θέση του, σκόραρε από στημένο ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του. Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε στον Δημήτρη Κουτρομάνο ο οποίος επανεμφανίστηκε υγιής μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Αδύναμος Κρίκος

Ηταν το παιχνίδι τέτοιο που καλό θα είναι να μην αδικήσουμε κάποιον απ' όσους αγωνίστηκαν.

Σχόλιο

Ο Ατρόμητος κατέκτησε με επαγγελματικό τρόπο την πρόκρισή του με δύο νίκες κόντρα σε μία από τις σκληροτράχηλες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει πολλά για τη δική του ποιότητα. Ο Παναιτωλικός πρέπει να λύσει το γόρδιο δεσμό των εκτός έδρας αγώνων επικεντρώνοντας πλέον το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (81' Παπουτσογιαννόπουλος), Φάμπιο, Μπάλλας, Μπρίτο (81' Ούμπιδες), Πίτου Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι (73' Δημούτσος).

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Μπακάκης (61' Κουτρομάνος), Πασάς (39' Σφιακιανάκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά Μπόγιοβιτς (57' Μπούντιμιρ).

Εικόνες από το Περιστέρι

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0
INTIME SPORTS
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK